Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Tanfolyam Főoldalra Vissza
ARCHÍV! „LÉLEK-TANÖSVÉNY” - önismereti foglalkozás Tanfolyam
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}

FIGYELEM! Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy ez a tanfolyamunk szünetel!

Október 9-én 17:30-tól elindítjuk LÉLEKTANÖSVÉNY címmel interaktív önfejlesztő tanfolyamunkat.

 

A programot három fős „lelki túravezető trióban” tartjuk. Urbán Andrea színésznő, moderátor, Bodor Géza színész, moderátor és Argalász Attila tanácsadó szakpszichológus, vezető tréner.

Közel 10 éve dolgozunk együtt, mostanáig sokféle fejlesztő programot dolgoztunk már ki és tartottunk együtt. Ez év elejéig elsősorban vállalati környezetben szerveztünk képzéseket, műhelyeket. Évek óta érezzük azonban és a visszajelzések alapján megerősítést kaptunk ebben, hogy amit az emberek fejlesztésében eddig megtanultunk azt szélesebb közönség számára is hasznos elérhetővé tennünk. Így született meg a LÉLEKTANÖSVÉNY. A COVID időszak előtt indítottuk útjára, majd a „bezárt” hónapokban online változatban is kidolgoztuk. Így a nehézségek egyben új dimenziókat is nyitottak számunkra – mostantól a LÉLEKTANÖSVÉNY „tantermi”, online és hibrid megvalósításban is elérhetővé válik. Aki tehát szeretne időt és energiát fordítani önmaga jobb megismerésére és fejlesztésére, azok számára fent említett három formában is rendelkezésre állunk majd a helyzethez alkalmazkodva.

 

Milyen témakörökkel foglalkozunk és milyen módszertannal dolgozunk?

Itt a beharangozó levelünk végén tételesen felsoroljuk a meghirdetett témákat, de fontos a működésünkben, hogyha a csoport új témát is szeretne behozni, akkor mi rugalmasan kiszolgáljuk az igényeket. A tanfolyam keretei között megjelennek témaspecifikus rövid előadások, szemléltetések és magyarázatok. Az idő legnagyobb részében a színészek bevonásával sajátélményű tanulásban vehetnek részt a jelenlévők. Viszünk előre megírt helyzeteket; lesznek spontán kialakított helyzetgyakorlatok és a résztvevők a saját, hozott helyzeteikkel is gyakorolhatnak. Az élményeket feldolgozzuk, igény szerint korrekciós lehetőségeket biztosítunk. A résztvevők többféle, választható „fokozatban” szerezhetnek hasznos ismereteket. Első fokozatban a látottak, hallottak és a kérdésekre kapott válaszok adják a személyes muníciót. Második fokozatban a fiktív helyzetekben való részvétel vagy a színészek által megjelenített hozott helyzetek kiértékelése segítik a fejlődést. Harmadik fokozatban a saját hozott helyzetekben való „újra játszás”, a kapcsolódó felismerések és korrekciók adják az elvihető tudást.

Induló, tervezett témakörök:

  • Önismeret és emberismeret, személyiség és viselkedési térképek segítségével (október 9.)
  • Személyközi hatékonyságunk növelése a kommunikációs stílusok tudatos alkalmazásával (november 20.)
  • Tudatosság növelése az érzelmek hullámain – gyakorlati EQ (december 4.)
  • Erőszakmentes kommunikáció a gyakorlatban
  • Változások kezelése és a komfortzóna elhagyása –„vigyázz szakadék!”
  • Az önmotiváció és a tudatosabb életvezetés lehetőségei

 

Tervezett 2020 őszi-téli időpontok:

Október 9-én (17:30-20:30)
November 20-án (17:30-20:30)
December 4-én (17:30-20:30)


Részvételi díj:
8.000,- Ft/fő/alkalom

További információ és jelentkezés: e-mail: lelek.tanosveny@gmail.com

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!