Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Hírlevél Főoldalra

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Értesüljön elsőként rendezvényeinkről, tanfolyamainkról programjainkról.


FIGYELEM! Az EU adatvédelmi rendelete 2018 májusában életbe lépett Magyarországon. Ezen rendelet elvárásaira felkészülve, a jövőben vendégeink, együttműködő partnereink személyes adatait teljes mértékben a GDPR szabályozásainak megfelelően tartjuk nyilván és használjuk fel. Három féle hírlevelünkre már lehetősége van feliratkozni. Segítünk választani...
Minden érdekeli, ami a KMO Művelődési Központtal kapcsolatos, akkor Általános hírlevélre, ha 1-3 éves gyerekprogramok érdekelik, akkor a Baba hírlevélre, ha szeretné fejleszteni magát, akkor Önnek a Felnőttképzési hírlevélre, ha pedig színházrajongó, akkor a Színházkedvelők hírlevélre érdemes feliratkoznia.

Általános hírlevél
http://eepurl.com/dypq6v
Baba hírlevél
http://eepurl.com/dzXW1H
Színházkedvelők hírlevél
http://eepurl.com/dzXTrb

 

A feliratkozás menete:

1. Válassza ki, melyik hírlevelünkre szerete feliratkozni, majd kattintson a hivatkozásra vagy a képre.
2. Töltse ki a szükséges mezőket (a csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező), majd kattintson a "Feliratkozás" gombra.
3. Ezt követően kapni fog egy emailt, melyben meg kell erősítenie a feliratkozást. Ha ez az email nem érkezik meg, akkor kérjük nézze meg email fiókjának "Spam" könyvtárát, vagy ismételje meg újra a folyamatot.
4. "A feliratkozás megerősítéséhez kattintson ide" gombra kattintva Ön sikeresen feliratkozik a választott hírlevelünkre.

Leiratkozás, adatok módosítása:

Természetesen lehetőség van valamennyi hírlevelünkre feliratkozni, ezért elképzelhető, hogy több levelet is kap tőlünk egy időben. A hírlevelünkről bármikor leiratkozhat, melyet minden levél alján található "Leiratkozás a hírlevélünkről" hivatkozásra kattintva teheti meg.

Adatok módosítására is lehetőség van a levél alján található "Adatok módosítása" hivatkozásra kattintva.

Amennyiben bármilyen kérése, problémája volna a fel- illetve leiratkozással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a kmo@kispest.hu címen.


 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!