ParkolásFőoldalra

A KMO Művelődési Központnak nincs külön fedett parkolója, de látogatóink intézményünk közelében található utcákban ingyenesen parkolhatnak (lásd: megközelíthetőség). A kerületi parkolásban történt változásnak köszönhetően a parkolási lehetőségek korlátozottak. Az intézményünktől néhány percre található KÖKI Terminál parkolója viszont a nap 24 órájában folyamatosan üzemel.*

A parkoló a nap 24 órájában folyamatosan üzemel.*
2019. június 01-től: Az első 3 óra összesen 200 Ft, utána minden további megkezdett óra 200 Ft.
Ha elvesztette a parkolójegyét, vagy a parkolásról számlát szeretne, vagy bármilyen kérdése van a parkolással kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a mélygarázs főbejáratánál található parkoló irodában.

* Állami ünnepnapokon a KÖKI Terminal és parkolóháza is zárva tart a jogszabályi előírásoknak megfelelően. Ezeken a napokon limitált parkolási lehetőséget nyújt a közlekedőknek a következő módon: az OBI oldalán a Vak Bottyán utcai be- és kihajtón keresztül lehet autóval bejönni. A mélygarázs szinten a Garázsmesteri iroda előtti parkolórészt mindenkor nyitva tartjuk, a többit kordonnal lezárjuk. Igény szerint további parkolókat nyitunk meg. Az OBI külső parkolója mindig teljes kapacitással üzemel. Az ünnepnapokon a mélygarázsból csak a kék lifttel és csak a kaszinóig lehet közlekedni. Más ajtó és lift nem üzemel, így a vasúti csomópont megközelítése csak a parkolót gyalog elhagyva az épületet megkerülve valósítható meg. A házba bejutva a vonatállomást megközelíteni csak normál nappali nyitva tartási időben lehet a parkoló felől.

 

 

Elégedettségmérés

 


 

 

KMO Művelődési Központ

1191 Budapest, Teleki u. 50.
Tel.: 282-9736, 282-9826
Fax: 282-9752/0113
e-mail: kmo@kispest.hu
honlap: www.kmo.hu

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 8.00-21:00
szombat-vasárnap: rendezvénytől függően