Rendezvény Főoldalra Vissza
TESTÜNK A CSODA - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!
Rendezvény

Interaktív kiállítás óvodásoknak és kisiskolásoknak

Testünk működését játékosan érdekes információkkal bemutató utazó tárlat, ahol az anatómiai ismereteken kívül rengeteg érdekesség, és fontos tudnivaló is helyet kap.

 

A gyerekek megismerkedhetnek többek között a helyes táplálkozással az egészséges életmóddal, higiéniai szabályokkal és még elsősegély nyújtási ismeretek is helyet kapnak az izgalmas különleges anyagban. Egy-egy testi funkciót interaktív játékos eszköz segítségével is megismerhetünk.

 

 

Interaktív eszközök: szívpumpa, szív-pingpong, hormonrakéta, májraktár, emésztőpálya, idegsejt ragyogás, izomszalag emelő, robotkar irányítás, immun dobáló, villámló agy, immun várvívás, bújócska az erekben, táplálék választó, tüdő ventilátor, csont rakodó, idegrendszer autópálya, finanszírozás, interaktív eszközök

 

Bemutatott szervrendszerek: szív- és érrendszer, tüdő- és légző rendszer, agy- és idegrendszer, máj- és kiválasztó rendszer, váz- és izomrendszer, gyomor- és emésztő rendszer, bőr- és immunrendszer, hormonrendszer.

 

Testünk a csoda 2019

 

 

Belépődíj:

Felnőttjegy: 1.000,- Ft

Gyermekjegy: 800,- Ft

Csoportos jegy: 600,- Ft (csoportos jegy 15 főtől kapható, 600,- Ft/fő áron a KMO-ban. Előzetes regisztráció szükséges Markó Mónikánál a marko.monika@kmo.kispest.hu)

 

Jegyvásárlás

 

Bővebb információ és jelentkezés:

Markó Mónika, tel.: 282-9752/0106 m., email: marko.monika@kmo.kispest.hu

 

ElégedettségmérésNyitott Könyvespolc a KÖKI Terminál II. emeletén!

 

KMO Művelődési Központ

1191 Budapest, Teleki u. 50.
Tel.: 282-9736, 282-9826
Fax: 282-9752/0113
e-mail: kmo@kispest.hu
honlap: www.kmo.hu

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 8.00-21:00
szombat-vasárnap: rendezvénytől függően