Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
MÜPA-KONCERTEK - A zene, ami összeköt Rendezvény
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}

A zene, ami összeköt címmel vetített képes koncertsorozatot indít a KMO a budapesti MÜPA-ban elhangzott nemzetközi, neves koncertekről. Nem mindennapi, közös zenei élményben lesz része annak, aki ezen alkalmakra ellátogat a KMO-ba!
A filmvetítésre a belépés ingyenes a MÜPA jóvoltából!

Regisztráció emailen: informacio@kmo.kispest.hu, vagy a KMO központi telefonszámán.

 

 


VETÍTÉSEK


2019. szeptember 17. kedd 17.00
Swing All Stars

A Swing All Stars cím nem nagyzol: minden hangszeren a műfaj legkiválóbb, remek stiláris felkészültséggel bíró muzsikusai szólalnak meg és külön csemege, hogy a legnépszerűbb hazai tradicionális jazz-zenekarok vezetőit egy színpadon hallhatjuk. A házigazda - ahogy a rendszeresen a Müpába látogató swingrajongók megszokhatták - ez alkalommal is Szalóky Béla.

 

2019. október 15. kedd 17.00
Senior Big Band & jazzdívák
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem végzett vagy még tanulmányaikat végző jazzmuzsikusaiból verbuvált Senior Big Band képviseli a nagyzenekari jazzt. Mindenki számára jutalomjáték lesz a hazai jazzénekesnők színe-javával való közös fellépés: minden hölgy más színt, más stílusvilágot képvisel, és mindnyájukat méltán nevezhetjük jazzdívának. 

2019. november 26. kedd 17.00

Csavargódal-Bojtorján életműkoncert

Több mint negyedszázados hallgatás után lépett színpadra a legendás magyar countryegyüttes, a Bojtorján: Pomázi Zoltán, Vörös Andor, Kemény Győző, Buchwarth László és Barna Zoltán. Látványos sikereiket a nyolcvanas években aratták: 1981-ben megjelent, Csavargódal című lemezük néhány hét alatt több mint százezer példányban kelt el, 1982-ben pedig, mindmáig egyedüli magyar együttesként, a londoni Wembley stadionban adtak koncertet. Dalaikat azóta is folyamatosan játsszák a rádiók. Életműkoncertjükön kiváló zenészek, vonósok, fúvósok, ütősök működtek közre, s meglepetések is színesítetté az estet. „Otthon, ha fáradt vagyok, mindig Bojtorján-lemezt teszek fel, mert az feledteti napi gondjaimat.” (Johnny Cash)

 


 

Bővebb információ:

P. Tóth Erzsébet, 282-9752/0106 m., email: p.toth@kmo.kispest.hu

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!