Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Rendezvény Főoldalra Vissza
A 25 éves Új Bojtorján Együttes koncertje Rendezvény
2024. május 24. péntek 19:00
KMO

KMO Születésnap - Hűségkártya kedvezménnyel!
A MAGYAR BEATZENE HŐSKORA - 25 éves az Új Bojtorján Együttes

Az idén 25 éves együttes ebben az évben - május 24-én, 19 órától - ellátogat Kispestre is. Az előadás a tavaly májusban 100 éves születésnapját ünneplő KMO-ban lesz. A műsorra kedvezményes áron a KMO Hűségkártyával rendelkező nézőinket hívjuk a művelődési központ májusi születésnapja alkalmából!

Pomázi Zoltán, az egykori Tolcsvay Trió, és a jelenleg is működő Bojtorján együttes énekese a magyar beatzene 60-as, 70-es és 80-as éveit idézi pódium műsorában. Az előadáson elhangzanak a közönség által mai napig kedvelt Illés, Tolcsvay, Fonográf és Bojtorján slágerek, élő előadásban, részint pedig az eredeti zenei alapok felhasználásával. A műsorban közreműködik még: Schäffer Edina, aki a Neoton Familia és az Éva-Neoton tagja volt, jelenleg az Új Bojtorján együttes háttérénekese, hegedűn, mandolinon és gitáron játszik, valamint énekel, továbbá Zboray Miklós, akit Vincze Lilla zenekarának tagjaként ismerhet a közönség, ebben a műsorban tizenkét húros gitáron játszik.

A műsort színesíti néhány kordokumentum is, korabeli rádiós és televíziós hírek, archív hangfelvételek formájában, történelmi hátteret biztosítva az előadáson elhangzó daloknak.

A Bojtorján együttes egyébként 1976-ban alakult és azokat a dalokat, melyek négy, egymást követő lemezen jelentek meg, ma is nagyon jól ismeri a közönség.

A zenekar 1999-ben Új Bojtorján néven alakult újjá, az egykori legendás Bojtorján együttes gitárosa, énekese, dalszerzője, Pomázi Zoltán vezetésével.

Belépődíj:
2.500,- Ft
1.500,- Ft (KMO Hűségkártyával, további hűségkártya kedvezmény nem érvényesíthető. Jegyvásárlás személyesen lehetséges.)
Helyfoglalás érkezési sorrendben!

online jegyvásárlás

Bővebb információ:

P. Tóth Erzsébet, tel.: 282-9752/0106 m., email: p.toth@kmo.kispest.hu

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!