Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Tanfolyam Főoldalra Vissza
Gerinc- és stresszoldó jóga Tanfolyam
2022. december 1. csütörtök 19:00
bezár További időpontok
2022. december 1. csütörtök 19:00 - 20:30
2022. december 8. csütörtök 19:00 - 20:30
2022. december 15. csütörtök 19:00 - 20:30
KMO

A precízen és hatékonyan összeállított gerincjóga gyakorlatok mellett az óra olyan speciális gyakorlatsorokat is tartalmaz, amely a helyes mozgásrendszer visszaalakítását célozzák. A korrekciós mozdulatok elsajátítása által a rossz tartásból eredő, hibásan kialakult mozgásmintát átírjuk, így az idegrendszerünk újra megtanulja az izmainkat a helyes mozgásrendszer szerint működtetni.

A légzéssel összehangolt gyakorlatok végzése által kioldódnak az izmainkból a stressz és a helytelen tartás miatt kialakult és eltárolt feszültségek. Az óra végi relaxáció alatt izmaink tudatos ellazításával mélyen ellazult állapotba kerülünk, ezáltal idegrendszerünk is nyugodt, ellazult állapotba kerül.

Általános hatások: A nyújtó és erősítő gyakorlatok hatására a gerinc rugalmassá válik, megerősödnek azok a mély- és felületi izmok, amelyek a gerincnek az egészséges anatómiai görbületéért felelősek. A légzéssel összehangolt mozgás és a relaxáció az idegrendszert ún. nyugtató tónusra hangolja, amellyel javul a stressztűrő képességünk, a vérkeringés fokozódik és általánosan nő a szervezet oxigén ellátottsága.

Tizennégy éves kortól ajánlott!

Időpontja: csütörtök, 19.00-20.30

Vezeti: Tamásné Kovács Piroska, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola jógamester szakán végzett jógaoktató, NMPT tréner (Bene Gerincakadémia), női jóga oktató (Aanaya női jóga)

Részvételi díj:
2.500,- Ft/alkalom
9.000,- Ft/ 4 alkalmas bérlet
17.500,- Ft/ 8 alkalmas bérlet

Bővebb információ és bejelentkezés
:
Tamásné Kovács Piroska, tel.: 30/211-3288, email: egeszsegjogamuhely@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/egeszsegjogamuhely

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!