Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Tanfolyam Főoldalra Vissza
SZÜNETEL! RHYME TIME - ANGOL ZENEBÖLCSI Tanfolyam
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}

FIGYELEM! Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy ez a tanfolyam szünetel!

Rhyme Time: angol nyelvű zenebölcsi 6 hónapos kortól kb 3 éves korig, játékos ismerkedés az angollal csörgőkkel, bábokkal, kártyákkal, sok dallal, mondókával, énekkel és mókával. Bővebben: rhymetime.hu.

A foglalkozások megfelelő létszám mellett indulnak!

 

"A zene és az angol gyerekkoromtól az életem része volt: zongora, ének, kéttannyelvű érettségi, külföldi ösztöndíj. Aztán jöttek a gyerekek, lelkesen játszottam velük is angolul, majd a munka és a mindennapok kicsit megnehezítették a dolgom és visszavettem a kezdeti lendületemből, pláne támogató közösség híján.

Egészen mostanáig! Barbinak és a Rhyme Time módszernek hála, itt a közösség, a játékos angol és az ének “all in one”, így az általam imádott, és gyermekeimnek átadni vágyott képességek újra a mindennapjaink részévé váltak, jobban, mint valaha.

A Rhyme Time jó móka, és általa a szülők is játszi könnyedséggel sajátítják el a baba angolozás, az otthoni nyelvátadás csínját-bínját, sőt online és személyesen is maximális támogatást kapnak. A kicsik pedig észre sem veszik, de már értik és beszélik az angol nyelvet.
Kiváltságnak tartom, hogy a részese lehetek ennek.

Amióta itthon is Rhyme Time-ozunk a gyerekekkel, rakétasebességre kapcsoltunk. Elképesztő, hogy mennyire gyorsan tanulnak és milyen fogékonyak az angolra is. Nagyon élvezik a közös angolozást, és én is! Remélem, másoknak is segíthetek, hogy ők is átéljék ezt a csodát."

Domonics Réka

Időpontja: csütörtök  18.00-18.30
Belépődíj: 1.500,- Ft/alkalom, 7.500,- Ft/6 alkalmas bérlet (12 hétig érvényes)
Testvérkedvezmény nincs, 6 hónap alatti testvérnek ingyenes!
Vezeti: Domonics Réka oktató

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!