Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
ELMARAD! ADVENTI KONCERT 2021 Rendezvény
2021. december 18. szombat 17:00
FIGYELEM! Sajnálattal közöljük, hogy az ÜNNEPVÁRÓ ADVETI KONCERT elmarad! Jegyvisszaváltás hétköznap a KMO nyitvatartási idejében, előzetes egyeztetést követően. Kérjük, minden esetben egyeztessen időpontot velünk a 282-9752/0112 m. telefonszámon.

 

2021. december 18-án 17 órától ÜNNEPVÁRÓ ADVENTI KONCERT címmel a Kispesti Vegyeskar „Gyöngyvirág” Kórus ünnepi koncertjére kerül sor a KMO-ban

A KMO Művelődési Központ ad otthont több mint húsz éve a kórus csütörtöki próbáinak, így „itthon” vannak az intézményben. Évek óta hagyomány már, hogy a KMO-ban az adventi időszakban egy nagyon szép ünnepi koncerttel teszik még ünnepélyesebbé az ünnepvárást. Az 50 éve alakult kórus ezen napra meghitt karácsonyi dalokkal készül.

Karvezető: Borhy Csilla

A Kispesti Gyöngyvirág Kórus 1970-ben alakult a kispesti Ady Endre iskola végzős zenei tagozatos tanulóiból és női karként működött 1985-ig, amikor is férfiakkal kibővülve vált vegyeskarrá. A kórus a hagyományos kóruséneklés mellett kezdettől fogva hivatásának tartja a populáris darabok igényes színvonalú, autentikus megszólaltatását is.
A kórus alapítója ifjabb Somorjai József majd három évtizeden keresztül vezette a kórust és meghatározta annak műsorpolitikáját. A kórus vezetését az ezredfordulón vette át Borhy Csilla. A kórus működésének 50 évada alatt számos hazai és külföldi versenyen, kórusfesztiválon, illetve kórustalálkozón vett részt.

Belépődíj:

1.000,- Ft (elővételben)
1.500,- Ft (aznap)
(helyfoglalás érkezési sorrendben)

További információ:
P. Tóth Erzsébet, tel.: 282-9752/0106 m.,
email: p.toth@kmo.kispest.hu

 

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!