Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
IDŐPONTVÁLTOZÁS! BAGDY EMŐKE előadása – A személyiség titkai Rendezvény
2020. szeptember 29. kedd 18:00

IDŐPONTVÁLTOZÁS! A koronavírus-járvány miatt a május 26-i előadást szeptember 29-ére halasztottuk el! A május 26-ára megváltott jegyek érvényesek a szeptemberi előadásra is. FIGYELEM! A szeptemberi előadásra valamennyi jegyünk elkelt!
Intézményünkben a rendezvényeink alatt a következő óvinzétkezedések vannak érvényben! 


2020. szeptember 29-én, kedden 18 órától BAGDY EMŐKE – A személyiség titkai (Család, nevelés, önértékelés) című előadását láthatják és hallhatják a KMO Művelődési Központban. 


 

Professzor Dr. Bagdy Emőke, a magyar pszichológia egyik legjelentősebb alkotó egyénisége szeptemberben ismét eljön Kispestre. Ezúttal A személyiség titkai címmel tart előadást. Dr. Bagdy Emőke író, egyetemi tanár több száz tanulmányt, könyvet írt és szerkesztett, közel ezerötszáz előadást tartott már országszerte. Rengeteg tapasztalattal rendelkezik, amit szívesen oszt meg hallgatóságával. Fontosnak tartja a társadalommal, az emberekkel folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek mind szélesebb körben történő terjesztését, a szakmai közvélemény formálását.

 

Szeptemberi előadásában – A személyiség titkai – elsősorban a gyermekkori szocializáció családon belül zajló legfontosabb történéseivel, eredményeivel és következményeivel foglalkozik majd. Hogyan tanulunk meg szeretni, örülni, ragaszkodni, együtt érezni, viselkedni. Az út igen hosszú, amelyhez mindenképpen szükségünk van társakra. „Létünk forrása, feltétele, szükséglete és katalizátora a társkapcsolat.” Hasonló címmel jelent meg Bagdy Emőke könyve 2014-ben a Helikon Kiadónál.

 

Belépődíj:

2.600,- Ft (elővételben)

3.000,- Ft (aznap)
Helyfoglalás érkezési sorrendben!

 

 

Bővebb információ:
P. Tóth Erzsébet, email: p.toth@kmo.kispest.hu, tel.: 282-9752/0106 m.

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!