Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
TANFOLYAMI TOTÓ

Szeptemberben is különleges tanfolyami foglalkozásokkal várjuk az érdeklőket. A kisbabáktól idősekig mindenki megtalálhatja a neki tetsző kikapcsolódási formát. Ráadásul a szerencséseknek szeptemberben mi fizetjük a részvételi díjat.

Régóta szeretne mozogni, új mozgásformát, kikapcsolódási lehetőséget, jó közösséget találni? A KMO-ban rengeteg tanfolyam közül választhat! Szeptembertől minden hétköznap 8-21 óráig várjuk Önöket intézményeinkben, ahol csoportok sokasága várja új tagjait. Kisbabáktól idősekig mindenki megtalálhatja a neki tetsző kikapcsolódási formát. Ráadásul a szerencséseknek szeptemberben mi fizetjük a részvételi díjat! 

Töltse ki helyesen a KMO Teleki utcai épületében és a Mozgásműhelyünkben szeptemberben induló tanfolyamainkról szóló totónkat, és nyerjen! Minden 20. jó megfejtő 4 alkalmas bérletet nyer az általa választott tanfolyamra*. Beküldési határidő: 2023. augusztus 25. A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Kitöltöm a totót

* A játékban a KMO Művelődési Központ Teleki utcai épületében és a Szabó Ervin utcai Mozgásműhelyben működő tanfolyamok vesznek részt. A felsorolt tanfolyamok összetétele tőlünk független okokból változhat.

Választható tanfolyamok:

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!