Quantcast
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Intézmények
Rendezvény Főoldalra Vissza
ONLINE! A Duna Szimfonikus zenekar koncertje felvételről Rendezvény
2021. március 6. szombat 16:00
bezár További időpontok
2021. március 6. szombat 16:00 - 00:00
2021. március 7. vasárnap 00:00 - 16:00
KMO ONLINE TÉR

Komolyzenei délután
A Duna Szimfonikus Zenekarral és Zelinka Tamással

A 2021 első félévére tervezett élő komolyzenei hangversenyekkel is szegényebbek lettünk a pandémia idején. Nagy sajnálatunkra elmaradt az egyre népszerűbbé vált Kispesti Újévi Koncert a Kispesti Obsitos Fúvószenekar közreműködésével, a Rendhagyó órák alkalmai, az Emlékszel-e még délutánok Zelinka Tamással, továbbá sajnos nem láthatjuk zenélni az Obsitost a március 15-i ünnepségen, nem tudjuk megtartani a Dél-Pesti Fúvószenekari Találkozó idei eseményét sem.

A koncert megtkinthető: 2021. március 6. 16 órától
Visszanézhető: 2021. március 7. 16 óráig

Azért, hogy ne maradjunk komolyzene nélkül, néha becsempészünk az online programok közé egy-egy régi felvételt. Így kerülhetett levetítésre egy korábbi újévi koncert, vagy rendhagyó óra az Obsitossal.

 

Márciusra is van egy meglepetésünk: a Duna Szimfonikus Zenekar felvétele, Zelinka Tamás műsorvezetésével. Köszönjük a zenekarnak a felvétel díjmentes levetítését Zelinka Tamás közreműködésével. Aki volt már olyan zenei eseményen, amelyen Tamás volt a műsorközlő, vagy részt vett az Emlékszel-e még délutánokon, az bizonyára most örömmel látja viszont őt egy fantasztikus zenekar közreműködőjeként.
A Duna Szimfonikus Zenekar 1961 óta a belvárosi Duna Palota rezidens együttese, repertoárja a barokk zenétől a 20. századi és a kortárs kompozíciókig felöleli az európai zenetörténet valamennyi stíluskorszakát.

Jó szórakozást kívánunk a programhoz!
Forrás: facebook.com/dunaszimfonikusok

 A felvétel 2021. március 6-án, 16 órától lesz megtekinthető ezen  oldalunkon!

 

 

 

Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!