Rendezvény Főoldalra Vissza
BÁCSKAI JULI PSZICHOSZÍNHÁZA - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!
Rendezvény

Bácskai Juli Pszichoszínháza - Hangulat- és kapcsolatjavító Vándorszínház

Improvizáció csipetnyi pszichoterápiával.  A SZÍNÉSZ elég szabad ahhoz, hogy önálló alkotóként élje át a Pszichoszínház minden előadását, de elég ötletet kap ahhoz, hogy ne legyen bizonytalan. Minden előadás egyedi, egyszeri és megismételhetetlen.    Mottó: „Nem a te életedet boncolgatjuk, de beletrafálhatunk. Nem a miénket teregetjük, de nagyon ott leszünk!” A NÉZŐ is megszólalhat.         
 

Bácskai Juli vendégszínészei: Pokorny Lia és Fenyő Iván


 
Fenyő Iván:
„Az improvizáció edzi a színészt!- nyilatkozza a Mix magazinban - Erősíti a koncentrációt és új dimenziókat nyit meg a játékban. Az ember rögtönzés közben teljesen spontán reagál a szituációra és a partnerére, jobban kinyílik, mintha előre megírt jelenetet játszana, aminek minden szavát és mozzanatát ismeri. Ez nem csak az adott pillanatban jó érzés, utána is hasznos lehet, hiszen akinek van már rálátása erre, teljesen másképp reagál, ha egy hagyományos előadáson nem várt esemény történik. Például kevésbé zökken ki a szerepéből, ha partnere mondjuk, elfelejti a szövegét!”

Pokorny Lia: 
„Először azt gondoltam, ez képtelenség! Nem megy! Akkora para, hogy nem bírom! Juli bíztatott, ő tudja, hogy akit kiválaszt, az jó is lesz. Amikor jött a közönség, attól féltem, hogy meg se tudok szólalni. De elkezdődött és akkora felszabadulást éltem át Tóth Jocó mellett, csak jöttek a gondolatok! Hevér Gáborral katartikus volt játszani, egy jelentben az apám volt, és én igazán féltem tőle, igazi könnyekkel sírtam! Fontos dolog lett az életemben a Pszichoszínház.


 

Belépődíj: 2.000,- Ft

 

Bővebb információ:
Forgon Miklós, tel.: 282-9752/0106m, email: forgon@kmo.kispest.hu

 

ElégedettségmérésNyitott Könyvespolc a KÖKI Terminál II. emeletén!

 

KMO Művelődési Központ

1191 Budapest, Teleki u. 50.
Tel.: 282-9736, 282-9826
Fax: 282-9752/0113
e-mail: kmo@kispest.hu
honlap: www.kmo.hu

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 8.00-21:00
szombat-vasárnap: rendezvénytől függően