Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
LÖVÖLDE TÉR – KERN ANDRÁS zenés estje Rendezvény
2023. május 19. péntek 19:00
KMO
FIGYELEM!  A koncertre valamennyi jegyünk elkelt! Várólistára való feliratkozáshoz kérjük küldjön emailt az informacio@kmo.kispest.hu címre. Amennyiben betegség, vagy egyéb okok miatt felszabadulna jegy, értesíteni fogjuk. 

Fotó: Kaiser Ákos

2023. május 19. péntek 19.00

LÖVÖLDE TÉR – KERN ANDRÁS zenés estje

Vendég: HERNÁDI JUDIT és HEILIG GÁBOR
Közreműködik Gátos Iván zenekara

A Kossuth-díjas színművésznek több mint harminc éve jelent meg első lemeze, rajta az azóta legendássá vált Lövölde tér című dallal. Az azóta is roppant népszerű albumon kívül több lemez is fűződik Kern András nevéhez. A műsorban a közönség hallhatja a nagyon népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik - többek között - a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem marad el a Lövölde tér sem! Továbbá sok-sok történet, humor, ahogy azt megszokhattuk Kern Andrástól! Kern András több alkalommal énekelt Hernádi Judittal, közös lemezük is jelent meg „Kernádi” címmel. A rendkívül népszerű művésznő szólóban is és duettben is szerepel az esten.


Heilig Gábor volt a zenei vezetője majd’ minden Kern lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani est zenei részének ő a zenei producere, a zenekar vezetője és persze a gitározás mellett énekel is, hiszen pl. az Öreg cowboy dala mára már elengedhetetlen egy ilyen koncert műsorából.


A dalokat Gátos Iván kiváló zenészekből álló, kibővített zenekara kíséri.
A kitűnő művészek, a remek történetek, a fanyar humor mind dalban, mind prózában a siker garanciái, és a közönség régi vágya teljesül ezen est megvalósulásával.

Jegyárak:

I. helyár: 8.000,- Ft (1-6.sor)
II. helyár: 7.500,- Ft (7-12.sor)
III. helyár: 7.000,- Ft (13-16.sor)

Online jegyvásárlás

 

További információ:
P. Tóth Erzsébet, tel.: 282-9752/0106 m., email: p.toth@kmo.kispest.hu

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!