Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
Autómodell Börze 2022 ősz Rendezvény
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}
KMO

Hobbija a modellgyűjtés, de nem tudja, honnan szerezhetné be a legszuperebb járgányokat Budapesten? Akkor Kispesten, a KMO Autómodell Börze & Találkozót Önnek találták ki! A havonta megrendezett vásáron egyenesen a magyar gyűjtők krémjétől veheti át a kisebb-nagyobb autócsodákat.

Olyan sokszínű a választék, hogy minden korosztály kincsekre bukkanhat, a kicsiktől kezdve a régi motorosokig.  A börze ősszel folytatódik, minden hónapban egyszer, 09.00 és 13.00 óra között nyitja meg kapuit – készen áll?

2022 őszi-téli időpontok:

2022. szeptember 11., vasárnap 09.00-13.00
2022. október 30., vasárnap 09.00-13.00
2022. november 20., vasárnap 09.00-13.00
2022. december 11., vasárnap 09.00-13.00

Kínálat

Ha böngészte már a netet ritkaságok után kutatva, akkor pontosan tudhatja, hogy mennyire hosszadalmas, sok esetben frusztráló feladat megtalálni álmai modelljét. Ráadásul nem is biztos, hogy sikerrel jár: ha a szín vagy a méretarány nem stimmel, akkor kárba veszett az időd. Szerencsére most megspórolhatja magadnak a több órányi képernyő-bámulást – a KMO Művelődési Központ és Könyvtár ingyenes autómodell börzéjén több ezernyi termék közül válogathat!

Matchboxokban utazik? Vagy inkább az AutoArt művei mellett teszi le a voksot? Esetleg egy olyan autómodellt keres, ami már rég kifutott? Gond egy szál se: a KMO Autómodell Börze & Találkozó kínálatában az 1:87-es méretaránytól az 1:12-ig mindenféle járművet megtalál. És ha ez nem lenne elég, autós kiegészítőket és rengeteg fajta mütyürt is árusítanak az esemény alatt.

 

Jelentkezés és bővebb információ:
email: kmo.modellborze@gmail.com
tel.: +36 20 962-1912


Megközelítés

A KMO Művelődési Központ és Könyvtár eléréséhez Budapest tömegközlekedési eszközeit ajánljuk. A belvárosból indulva az M3-as metróval lesz a legegyszerűbb a dolgod: csak felpattan az egyik kocsira és meg sem áll a Kőbánya-Kispest megállóig.

Innen egyenesen átmehet a Köki Terminálhoz, amelyet mindössze 4 perces séta választ el a börze helyszínétől. Az áruházat elhagyva haladjon 250 métert a Szabó Ervin utcán, majd mikor eléred a Teleki utca sarkát, fordulj jobbra. Innen már látni fogja a KMO bejáratát.

Parkolás

Mindenkinek javasoljuk a Kossuth tér északi felén (a Trefort Gimnázium előtti) nagy ingyenes parkoló használatát vagy a KÖKI Terminál parkolóházát használni. Mindkettő mindössze 200-300 méterre van a KMO-tól!

A Teleki utca, illetve a környező utcáknál kevés a parkolóhely és a szabálytalanul parkoló autókat megbüntetik!

Külön figyeljenek az telek/garázs kapukra, kijáratokra!

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!