Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
WEKERGŐ BABA-MAMA KÖR Klub
2023. június 5. hétfő 10:30
bezár További időpontok
2023. június 5. hétfő 10:30 - 12:00
2023. június 12. hétfő 10:30 - 12:00
Wekerlei Kultúrház

WEKERGŐ BABA-MAMA KÖR

Hétfő 10.30-12.00

Az önszerveződő kismama körben a babákon túl szerephez jut a közösségi lét fontossága, a tapasztalatcsere és beszélgetés megnyugtató hatása. 
A Wekergő Kör alkalmain tervezett programok is lesznek, amelyek mindig valami aktualitásról, érdekességről, tapasztalásról szólnak.

Tervezett programok:

  • Babám mozgásfejlődése, kérdések és válaszok - Trappsifüles Mozgás-és Készségfejlesztő Központ vezetőjével beszélgetünk 
  • Pozitív fegyelmezés - Kepes-Végh Júlia elmondja nekünk, hogy mit is takar a Pozitív Fegyelmezés fogalma, beszélgetünk ennek gyakorlati jelentősségéről, alkalmazásáról
  • Babusgató foglalkozás - Ildikó Kiss bevezet bennünket a Babusgató világába, tart nekünk egy foglalkozást (2022. január 27.)
    Ami lesz még: horgolni tanulunk, Montessori a mindennapokban, szerepeink és ezek egyensúlya, hordozás mikéntjei, énekes-zenés foglalkozás, baba-angol, mosható pelenka használata, intimtorna jelentősége, natúrkozmetikumok és mosószerek, babajelbeszéd, beszédfejlődés, mondókázás, játékok, egyszerű gyermekkorszemlélet, és még megannyi érdekesség.

Részletek és jelentkezés a kör vezetőjénél: Dunár Ildikónál | +36307581907 |  dunar.ildiko@gmail.com 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!