Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Tanfolyam Főoldalra Vissza
KAPCSOLÓDÓ NEVELÉS SZÜLŐCSOPORT Tanfolyam
2023. április 27. csütörtök 17:30
bezár További időpontok
2023. április 27. csütörtök 17:30 - 20:00
2023. május 4. csütörtök 17:30 - 20:00
2023. május 18. csütörtök 17:30 - 20:00
2023. május 25. csütörtök 17:30 - 20:00
2023. június 1. csütörtök 17:30 - 20:00
2023. június 8. csütörtök 17:30 - 20:00
Wekerlei Kultúrház

KAPCSOLÓDÓ NEVELÉS SZÜLŐCSOPORT

Tehetetlenül áll a nagy hisztik előtt? Üt, rúg, harap, köpköd, csúnyán beszél, esetleg nem eszik a gyemeke? Millió évnek tűnik, mire reggelente elindulnak otthonról? Szeretne határt szabni kiabálás és büntetés nélkül? Szeretné közelebb érezni magát a gyermekéhez a nehéz pillanatok után is? 

Üdv a klubban! Segítünk!

Mi, szülők, mélységesen szeretjük a gyerekeinket, és a legjobbat akarjuk nekik. Épp ezért olyan elkeserítő, amikor minden erőfeszítésünk ellenére nap mint nap daccal és nehézségekkel szembesülünk, amikor semmi nem jó: az esti mese után meg három ráadás kéne, az "utolsó" betakarás után sincs alvás, és minél inkább szeretnénk a kedvükre tenni, annál kevésbé tűnnek elégedettnek. Fogadkozásaink és terveink ellenére a napjaink gyakran egyre kaotikusabbak, és a legidillibbnek tűnő pillanatok is rendszeresen kiabálásba vagy veszekedésbe torkollhatnak.

Miért van ez így? Miért nem ül a fenekén evés közben? Miért nem alszik? Miért nem érti, hogy NEM? Miért kell mindent ezerszer elmondani? Hogyan maradhatnék az a türelmes, laza, játékosszülő, aki lenni szeretnék?

Ez a hatalkalmas tanfolyam választ ad ezekre a kérdésekre. Megérthetjük, mi történik ezekben a helyzetekben gyermekeinkkel, és velünk, szülőkkel is, és mit tehetünk azért, hogy az egész családi életünket újrahangoljuk. 

A csoportfolyamat során a résztvevők megismerkednek a Kapcsolódó Nevelés öt gyakorlati eszközével és alkalmazásukkal. A 6 hét alatt legtöbben azt tapasztaljuk, minden megmozdul: stresszmentesebbek a napok, gördülékenyebbek az elindulások, megérkezések, étkezések és esték, kevesebb a küzdelem.

A csoport létszáma: maximum 6 fő. Ez lehetővé teszi, hogy a lehető leginkább egyénre szabottan dolgozzunk, mindig saját tapasztalatokra alapozva.

Annak érdekében, hogy hatékonyan tanulhassunk új eszközöket, és a hétköznapok feszültségeit is letehessük, ebbe a csoportba csak a szülőket várjuk. 

A jelentkezés előtt lehetősége van egy díjmentes online konzultációra, hogy eldönthesse, erre van-e szükségük, és meggyőződjön arról, hogy az itt elsajátított szemlélet valóban olyasmi, ami sorsfordító a családok életében.

A jelentkezés 10 000 Ft előleg befizetésével válik teljessé.

Részvételi díj: 58 000 Ft (hatalkalmas kurzus ára, mely tartalmaz egy írott tananyagot is)

Részletes információ és előzetes jelentkezés a foglalkozásvezetőnél:
Balogh Fruzsina Kapcsolódó Nevelés oktató, pedagógus (két gyermekes anyuka) | +36 30 398 5968 | balogh.fruzsina@yahoo.com | kapcsolodoneveles.hu| facebook.com/osszekapcsolo |

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!