Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Táborok Főoldalra Vissza
DIVATTÁBOR Tábor
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}
Wekerlei Kultúrház

DIVATTÁBOR

Időpontja: 2022. augusztus 1-5.
Helyszín: Wekerlei Kultúrház – 1192 Bp. Petur u. 7.
Korosztály:
10-15 éveseknek

Színek-formák-anyagok-trendek-stílusok
Megtudhatod, hogyan álmodják meg a tervezők a divatot, mi több, te is megpróbálkozhatsz ezzel!

A táborban megismerkedünk az aktuális trendekkel, ruhákat tervezünk, újrahasznosítunk. Belekóstolunk a textiltervezésbe, divatrajzolásba, melynek során sokféle ábrázolási technikát, művészeti eszközt kipróbálunk, saját tervezői mappát készítünk és újjávarázsolunk egy régi megunt ruhadarabot is! Közben kicsit jobban megismerjük magunkat és egymást, megbeszéljük mikor mit mivel és hogyan viseljünk. A tábort kiállítással és divatbemutatóval zárjuk.

Részvételi díj: 30 000 Ft/fő (meleg ebéddel)
Táborvezető: Bene Júlia ruhatervező, rajztanár
Tervezett létszám: 14 fő
Jelentkezés az alábbi linken: REGISZTRÁCIÓ

További információ: +36 70 317 5199 | pliccsplaccs@gmail.com

FONTOS! A jelentkezés a tábori díj kiegyenlítésével válik teljessé. Mivel a befizetés módjával, és adataival kapcsolatban, kérjük, mindenképp várják meg válaszlevelünket, amely a befizetés részleteit tartalmazza! Jelentkezési határidő: 2022. július 15. 


Kedves Érdeklődőnk! A sikeres regisztrációt követően kérjük, hogy a tábor részvételi díját a jelentkezési határidőig, egy összegben, átutalással a KMO Művelődési Központ és Könyvtár számlaszámára - OTP 11784009-15519102 - szíveskedjenek befizetni. A jelentkezés a tábor díjának befizetésével válik érvényessé!
FONTOS, hogy a megjegyzés rovatba a tábor, valamint a résztvevő gyermek nevét feltüntetni szíveskedjenek! A számlát a befizetést követően küldi a KMO gazdasági csoportja. A jelentkezés határideje a honlapunkon az adott tábor leírásánál található.
További információ: +36 (1) 282 9895 telefonszámon és a wkk.kispest.hu oldalon kaphatnak.


Kérjük, szíveskedjenek a tábor első napjára az alábbi nyilatkozatokat kitöltve és aláírva behozni: fotós, adatvédelmi és három napnál nem régebbi egészségügyi nyilatkozatokat. Ezek nélkül nem tudjuk fogadni gyermekét a táborban.

A nyilatkozatok innen letölthetők: 
Tábori szülői nyilatkozat
Egészségügyi nyilatkozat

Kérjük, a gyerekeknél feltétlenül legyen saját kulacs és papírzsebkendő!
 

Tematika:

A divattábor célja a résztvevők vizuális befogadó és ábrázoló készségének, kreativitásának sokoldalú fejlesztése a divat, öltözködés, tervezés különböző témái köré csoportosítva. A tábor során a gyerekek aktuális divattrendeket,  stílusirányzatokat ismernek meg, kiválasztják az egyéniségükhöz, ízlésükhöz legközelebb álló színeket, mintázatokat, fazonokat és ezek alapján terveznek a hétköznapi viselettől az alkalmi ruháig. Különböző korok és népek viseleteiből, világhírű tervezők munkáiból, illetve a környező világból, a természetből inspirációt merítve divatrajzokat, kollekció-terveket készítenek, és műhelymunka keretében átalakítanak, újraalkotnak egy régi, megunt ruhadarabot is. Az egyéni munkát közös projektek teszik változatossá.
A  tábort divatbemutató és kiállítás zárja, ahol a szülők, rokonok, barátok megtekinthetik az elkészült alkotásokat. A gyerekek zenét választanak, próbálnak, kellékeznek, sminkelnek, frizurákat készítenek egymásnak, vagyis átélhetik - a tábor adta keretek között - egy valódi divatbemutató élményét.

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!