Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
VILÁGHÍRŰ OPERETT- ÉS MUSICAL DALLAMOK A KMO ÚJÉVI KONCERTJÉN!

2016. január 10-én vasárnap, 17 órakor harmadik alkalommal rendezi meg a KMO Művelődési Ház immár hagyományos Újévi koncert hangversenyét, mely mindig különleges, kulturális színfoltja az új esztendőnek. A karácsonyi ünnepkör közeledtével ajándékozza meg zenerajongó szeretteit egy igazán szép meglepetéssel - biztosítsa helyét már most az ünnepi eseményen.

A program első részében világhírű operett és musical dallamokat hallhatnak az érdeklődők, neves művészek előadásában. A műsorban fellép Csengeri Attila musical- és operettművész, a  Madách Színház tagja: Koós Réka és a Budapesti Operettszínház művésze: Vágó Bernadett.

A hangverseny második részében a Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház Obsitos Zenekarának műsorát láthatjuk Fejes István karnagy vezényletével. Az együttes rendszeresen szerepel az intézmény programjain, szabadtéri eseményeken és az ország számos pontján bemutatkoztak már öregbítve Kispest hírnevét. Az Újévi Koncerten fúvószenekari művek, átíratok, népszerű opera- és operett részletek, valamint remek filmzenék hangoznak el a kiváló zenészektől a már megszokott magas színvonalú előadásban.A műsorszámokat Zelinka Tamás neves zenetörténész konferálja fel, mely sokkal több, mint műsorközlés, igazi zenei utazás a dallamok világában.


Jegyek már kaphatók a KMO Művelődési Házban!

 

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

 

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna 

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!