Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
Évről évre egyre nagyobb az érdeklődés a BabaArt programsorozatunk iránt

A KMO Művelődési Ház 2015. november 8-9-én immáron negyedik alkalommal rendezte meg a BabaArt Művészeti Napokat és Szakmai Konferenciát.

Vasárnap a pécsi Ciróka Bábszínház DÖDÖLLE című előadását 113-án tekintették meg a KMO-ban. Nagyon sikeres volt az „Átalakuló dobozok” kreatív játszóház is, ahol bebizonyosodott, hogy legtöbbször az egyszerű tárgyak teremtik meg - emberi fantáziával kiegészülve - a legnagyszerűbb játéklehetőséget a kicsiknek. Volt itt világító ház postaládával, lehetett utazni autóval és vonattal is.

 

A kétnapos rendezvény második napja egy szakmai konferencia volt, ahol összesen 165 fő vett részt az ország számos pontjáról, Soprontól egészen Miskolcig.

A konferencián nagy sikert arattak az szakmai előadások. Idén is nagyon népszerűek voltak a szakmai műhelyek, ahol a résztvevők ölbeli játékokkal, árnyszínházzal, báb- és játékkészletekkel ismerkedtek meg, de szakmai tapasztalatokat és könnyen alkalmazható ötleteket is kaphattak a hétköznapi munkájukhoz.

A konferencia eredeti célja a szakmák közötti párbeszéd létrehozása volt. A célok a tudatos szervezői munkának köszönhetően évről évre egyre jobban teljesülnek. A szakmai napon kutatók, védőnői szolgálat, bölcsődei ellátásban dolgozó szakemberek, családok körül tevékenykedő közművelődési intézmények, könyvtárak és civil szervezetek is részt vettek. A felsőoktatási intézmények sora is bővült, hiszen idén tanszékvezetők, tanárok valamint csecsemő- és kisgyermeknevelő szakos hallgatók, egyaránt érkeztek az Eötvös Loránd Tudományegyetemről, az Apor Vilmos Katolikus Főiskoláról, az egri Eszterházy Károly Főiskoláról és a Nyugat-magyarországi Egyetemről.

A rendezvényt a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósult meg!

 

Tekintsék meg a programunkról készült képket itt

--

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!