Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
Edith Piaf a KMO Művelődési Házban

Edith Piaf hihetetlenül gazdag, sok tekintetben tragikus, mégis felemelõ életútjának hiteles története az Orlai Produkciós Iroda elõadásaként érkezik a KMO Mûvelõdési Házba. Vári Éva már ötszáznál is több alkalommal játszotta el az Edith Piaf címû elõadást, szinte eggyé válva a szereppel. 2013. április 20-án a KMO Művelődési Házban láthatja a közönség.

Egy különleges elõadásban lesz részük a rendezvényre látogatóknak. Vári Éva Kossuth-díjas színmûvész a nagy francia sanzonénekesnõ Edith Piaf világát idézi meg nagy mûvészi átéléssel.

A nehézségekkel teli életében a nagy énekesnõt is mindig a közönsége szeretete vitt tovább, azoké az embereké, akik rajongtak érte és követték õt koncertrõl koncertre. Õ maga így nyilatkozott errõl:

„A kedvükért, és csak nekik énekeltem sokszor az erõm megfeszítésével is. Nehéz életem volt, de ha újrakezdeném, ugyanígy csinálnék mindent, önpusztító erõvel és szenvedõn, szeretve és elhagyatva és sokszor elölrõl kezdeném, mert én NEM BÁNOK SEMMIT SEM.”

Vári Éva felidézi a korabeli Párizs világát, felváltva hangzik el az emlékezés hangja és a világhírû dallamok.

Az elõadásban elhangzó dalok: Nem bánok semmit sem, Harmonikás, Idegen, My Lord, Rózsaszínû élet, Padam, Himnusz a szerelemhez, Könyörgés, Várok rád, Párizs ege


Közremûködik:
Gyenes Béla és zenekara
Zongorán kísér: Axmann Péter
Rendezõ: Szegvári Menyhért


A KMO Művelődési Ház szeretettel vár minden kedves érdeklõdõt 2013. április 20-án, szombaton 19 órakor erre a csodálatos nagy sikereket megélt elõadásra!

--
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!