Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
Városünnep - nyár, fények, Kispest

Idõpont: 2015. június 14. vasárnap 11.00
Helyszín: XIX. ker., Templom tér

Fergeteges ünnepnap Kispesten! - Városünnep 2015 - nyár, fények, Kispest 

2015. június 14-én vasárnap a korábbi évek hagyományait követve, immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Kispest Városünnepet. Az itt lakók a település önállóvá válásának 144. évfordulója elõtt tisztelegnek. Ebben az évben is népszerû hazai sztárok fellépései, koncertjei gazdagítják a rendezvényt. Érdemes ezt a napot beírni a naptárba és a Templom téren tölteni kicsiknek és nagyoknak, családoknak egyaránt. A KMO Mûvelõdési Ház munkatársai remek rendezvénysorozatot állítottak össze.

Az idei egynapos Városünnep délelõtt 11 órakor gyermekprogrammal, az Iszkiri Zenekar koncertjével kezdõdik. Érdemes elõbb érkezni, mert a Nagy Balogh János Kiállítóterem melletti területen és az Ady Endre úton ebben az évben is különleges családi program, kirakodó vásár, logikai és ügyességi játszóház, babasátor, arcfestés, a lezárt Ady Endre úton többféle óriásjáték, óriáskép festés és még sok más meglepetés várja a családokat.

A színpadon délben cirkuszi produkciók, majd a KMO Mûvelõdési Ház keretein belül mûködõ, országosan is elismert két tánccsoportja, a Musztáng SE akrobatikus rock and roll és az Art-s Ok Táncstúdió modern tánc formációja ad ízelítõt táncaikból.

A fantasztikus délutáni programban elõször az alternatív együtteseket szeretõ nézõknek a Kalef együttes zenél, majd jön Gájer Bálint, Baricz Gergõ, Szinetár Dóra, Oláh Gergõ, aztán a Happy Gang, Wolf Kati és Vastag Csaba áll a színpadra, este az Intim Torna Illegál, késõ este pedig Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus ad hatalmas koncertet, utcabált. Ezt az elmaradhatatlan tûzijáték zárja.

A Városünnep programsorozat keretében soha nem maradhat el kiállítás megnyitó sem. Az idei nagyon izgalmasnak ígérkezik. A Nagy Balogh János Kiállítóteremben a az új tárlat a fényhez kötõdik és a Reflex címet kapta. Németh Róbert grafikus és Takács Szilvia szobrászmûvész különlegesen egyedi munkáival találkozhatnak az érdeklõdõk.

A szervezõk azt remélik, csakúgy, mint az elõzõ években, az idén is kicsik és nagyok, fiatalok és idõsek egyaránt megtalálják a számukra legmegfelelõbb szórakoztató programot.

 

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!--
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna 
 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!