Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
Újjászületik Tolnay Klári a KMO színpadán

Idõpont: 2015. április 10. péntek 19.00
Helyszín: 1191 Bp., Teleki u. 50.

 

Újjászületik Tolnay Klári a KMO színpadán

Müller Péter egy különleges spirituális utazásra hív minket, amely során feltárja a 20. század különleges színésznõjének, Tolnay Klárinak az életét. Azt, amit mi nem ismerhettünk, a karma és elõzõ élete által is meghatározott, titkos életét. Igazi csemege vár Müller Péterrel 2015. április 10-én, pénteken 19 órától a KMO Mûvelõdési Házban.

Újjászületik a Tolnay Klári a KMO színpadán


Müller Péter szerint, élete legjobb könyvét - Halhatatlan szerelem címmel - írta meg, melyrõl most Kispesten, a KMO Mûvelõdési Házban beszél. Ahogy õ fogalmazott ez a könyv egy nõ önmagára ébredésérõl szól. Barátjáról és lelki társáról, Tolnay Kláriról.

„Együtt kerestük sorsunk és lelkünk titkait. Ezekrõl a titkainkról mostanáig nem beszélhettem. Most végre elmondhatom. Elmesélem életét, közös szellemi élményeinket, és fölvillantom elõzõ életének gyönyörûséges kudarcát is. Létünk nem a születéssel kezdõdik, és nem a halállal ér véget. Minden lélek történetének van egy fõmotívuma, mely átível több földi életén. Egy téma, ami csakis az övé, és ki kell bontania. A tiédnek is van, csak meg kell hallanod, mi az. Az övét úgy hívták: halhatatlan szerelem. Sokan ismerték õt. Amíg a földön élt, színésznõ volt, a neve: Tolnay Klári. Összes elõzõ mûvem gondolatainak összegzése ez a könyv. Más lelkébe való mélyebb belepillantás egyben önmagam, és az igazság felfedezése is. Hálás vagyok látható és láthatatlan segítõimnek, hogy megírhattam.” – Müller Péter

Ez több mint egy Müller Péter-est, ez maga az Újjászületés, mely nem csak Müller Péter egyedi spirituális, gondolkodó lényének megnyilvánulása lesz, hanem egy nagyszerû színésznõ világának, életének feltárása és újjászületése is.

Április 10-én, pénteken 19 órától megtekinthetik Müller Péter – Újjászületés címû estjét a KMO Mûvelõdési Házban.


Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

 

--
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!