Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
Drágakövek és ékszerek Kispesten

Idõpont: 2015. február 21. szombat 9.00-18.00
Helyszín: 1191 Bp., Teleki u. 50.

 

Drágakövek és ékszerek Kispesten

A KMO Mûvelõdési Házban 2015. február 21-én szombaton 9.00-18.00 között ismét megrendezik a Kispesti Ásvány- és Ékszerbörzét. A rendezvény már hosszú évek óta nagy sikernek örvend, több száz látogatót várnak az idén is. Vannak visszatérõ kiállítók és vendégek, de sokan jönnek az agglomerációból és a fõváros távoli kerületeibõl, sõt külföldrõl is, Erdélybõl, Ausztriából, Németországból. 

15-02-21_tavasz-asvanyborze-04_1480Idén a nagycsaládosoknak kedveznek a szervezõk! Harmadik gyerektõl ingyenes a belépõ a börzére!

Az érdeklõdõk nemcsak az ásványok színpompás világába tekinthetnek be, hanem az ékszerek világába is, hiszen a kõzetekbõl, ásványokból készült ajándék és kiegészítõ tárgyaknak, ékszereknek is nagy sikerük van, különösen a hölgylátogatók körében. A saját készítésû ékszerek egyébként is a reneszánszukat élik most, lehet látni pl. tenyésztett gyöngyökbõl, féldrágakõbõl, filcbõl, égetett gyurmából készült gyûrût, nyakláncot és karperecet is.

De lesz itt szakkönyvek vására, és a gyereklátogatók kedvence: zsákbamacska titkokkal! Nagyon kedveltek a különféle gyógyító ásványok és ezekbõl készült ajándékok. A kiállításon ezek az ezoterikus kövek is szép számmal megtalálhatók és mindenki saját egyéniségének megfelelõt választhat.

A börzén évek óta láthatók a világ minden tájáról származó ásványok, kõzetmaradványok és ezekbõl készült csiszolatok csodálatos szín kavalkáddal. A gyûjtõk válogathatnak a sok ritkaságból, amelyek egy része Erdélybõl, a Kárpátokból vagy éppen Dél-Amerikából érkezik. A kiállításon különlegességként a különbözõ óceánokból és tengerekbõl eredõ kagylók és csigák sora is felvonul káprázatos formákban és színekben.

A kiállításon közel 90 asztalon tekinthetik meg az érdeklõdõk a csodálatos színben pompázó kiállított tárgyakat. A rendezvény közkedvelt Kispesten, igazi családi program és nagyszerû kikapcsolódást nyújt minden korosztálynak.

A szervezõk idén a nagycsaládosoknak szeretnének kedveskedni, hiszen a harmadik gyermektõl ingyenes a belépõ a börzére!

Bõvebb információt a rendezvényrõl, Nyilas Gabriella mûvelõdésszervezõtõl kaphat, a 282-9757/0107-es telefonszámon, vagy a www.kmo.hu oldalon.

 

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

 --
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50.
Telefon: 282-9752/0108
Fax: 282-9752/0113
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal

Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna


 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!