Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
Változások a KMO-ba és intézményeibe történő belépéskor

A kerületi Operatív Törzs döntése értelmében, 2021. november 8-tól visszavonásig változnak a KMO Művelődési Központba és tagintézményeibe való belépés és benntartózkodás szabályai. 

A XIX. kerületi Önkormányzat, mint fenntartó - a kerületi Operatív Törzs 2021. november 3-án hozott döntése alapján, a Budapest XIX. kerületi Önkormányzat fenntartása alatt lévő kulturális és sport intézményeiben a kiemelkedően magas Covid-19 fertőzési mutatók miatt, 2021. november 8-án hétfőtől visszavonásig - így a KMO-ban és tagintézményeiben is -  az alábbi új szabályokat állapítja meg:

  • az intézményekbe, és azok rendezvényeire érkező vendégeknek a védettségi igazolvány ajánlott, de nem kötelező, azonban a korábban már központilag elrendelt zenés-táncos rendezvényeknél a védettségi igazolvány továbbra is kötelező
  • a KMO Művelődési Központban és tagintézményeiben már a belépéskor, és a benntartózkodás teljes ideje alatt a közösségi terekben az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező


Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti szabályozás az aktuális járványügyi intézkedések függvényében a továbbiakban is változhat!

Kérjük, figyeljék web- és közösségi oldalinkat!
Budapest, 2021.11.04.

 

--

KMO Művelődési Központ és Könyvtár
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!