Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
Ismét pályázatot nyert a KMO Mondj nemet prevenciós programja!

A KMO komplex drog-prevenciós programja egy meghívásos pályázat keretében 5.690.000 Ft-os támogatást nyert az év utolsó hónapjában.

A nyertes pályázat keretében lehetőségünk nyílik arra, hogy szülők számára érzékenyítő tréningeket és csoportfoglalkozásokat szervezzünk, ahol a témában gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek nyújtanak hasznos ismereteket a drogok és függőségek világáról, a prevencióról, a szülők számára fontos „intő jelek felismeréséről”. Segítik azon készségek elsajátítását, melyek segíthetnek a szülőknek annak megelőzésében, hogy gyermekük szenvedélybeteggé váljon.

  

Folytatódik a szakemberek képzése is. A pályázat segítségével ötven új K.I.A.B.Á.L. bűn- és áldozattá válási, valamint drog-prevenciós társasjáték vezetőt képezhetünk, akik egy újszerű és korszerű prevenciós módszert sajátíthatnak el - akkreditált képzésünk keretében- és használhatnak a jövőben saját szakterületükön.

  

További terveink között szerepel, a Mondj nemet! programsorozat keretében, egy komplex Prevenciós nap szervezése is KMO-ban a gyerekek részére. A résztvevők több állomáson, forgó rendszerben játszhatnak majd a K.I.A.B.Á.L. prevenciós társasjátékkal, interaktív csoportfoglalkozáson vehetnek részt és megtekinthetnek egy a témához kötődő kiállítást, és benevezhetnek és mini focibajnokságba is.

A programsorozatról bővebb információt hamarosan weboldalunkon olvashatnak.

A programok az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósulnak meg.

 

--

KMO Művelődési Központ
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!