Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
A KMO 2019-ES ÖSZI PROGRAMKÍNÁLATA

2019 őszén szinte mindenki megtalálhatja a számára kedvező programlehetőséget a KMO Művelődési Központban, illetve a tagintézményeiben.  

Hagyomány, hogy Nyitott Ház programsorozatunk keretén belül számtalan foglalkozást próbálhat ki ingyen. Az ingyenes bemutatkozó órákra szeptember 3-5. között kerül sor.  Az idén szeptember 28-án szombaton lesz a már hagyományos Mihály-napi búcsú a kispesti Templom téren, változatos színpadi programokkal, neves művészek fellépéseivel, kézműves, kirakodó vásárral egybekötve. Emellett folytatódnak a zenés-táncos estek, szeptember  6-tól a Party Dance Band, 14-től a Mydros Zenekar zenél a KMO-ban. Újdonságként A zene, ami összeköt címmel vetített képes koncertsorozatot indít a KMO, a budapesti MÜPA-ban elhangzott nemzetközi, neves koncertekről. Az ingyenes vetítéseket szeptember 17-től láthatják és hallhatják a KMO-ban.

Az ősszel nem maradhatnak el a nagyszabású börzék sem. Szeptemberben folytatódik az Autómodell börze, valamint a Katonai régiséggyűjtő találkozó és börze. Októberben Sulibörze, novemberben pedig Ásvány-és ékszerbörze és Rovarböze nyújt remek kikapcsolódási lehetőséget.

A családokról sem feledkeztünk meg, hiszen októbertől Kolompos koncerttel, babaszínházi előadással és kézműves foglalkozással, november végén MintaPinty koncerttel várjuk az érdeklődőket. Sőt, először rendezünk - a fiatalok körében népszerű - MineCraft-napot!  Ősszel a Déryné bérlet keretében ismét négy előadást kínálunk. Bérletek már csak korlátozott számban kaphatók. 

A KMO ismert és népszerű előadásokat, előadói esteket is szervez: október 19-én Pál Feri, október  29-én  Bagdy Emőke látogat KMO-ba. November 5-én Soós Katalin szín- és stílustanácsadó lesz a vendégünk, Kívül-belül vonzón! című előadásával. Előzetesen november 19-én az Ady-emlékév kapcsán (2019-ben Ady Endre halálának 100 éves évfordulója) Így szerettek ők című felolvasószínházi sorozat előadásán, az Ady Endre esten, a költő életébe nyerhetünk bepillantást. 

Az Emlékszel-e még? c. vetítéses sorozat Zelinka Tamás közreműködésével, október 8-tól, havonta egyszer, keddenként 15 órakor folytatódik.  Az óvodai- és iskolai csoportok számára is biztosított a színházi élmény, hiszen október 8-tól indul a Micimackó Óvodás-, 3-tól pedig a Pinikkió Kisiskolás Színházbérletünk. 2019-ben a gyermekek részt vehetnek a Rendhagyó énekóra-sorozat előadásain a Sebő- és a Kaláka együttes közreműködésével.  Folytatódnak az Aktív időskor és a Gépész filmklub sorozataink is.

 

 

 -- 

Kispesti Művelődési Központ
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu 
Web: http://www.kmo.hu

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Csatlakozzon Instagram oldalunkhoz: KMO Instagram oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!