Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
BÖRZÉK HÓNAPJA A KMO-BAN

2018. november a „Börzék hónapja” lesz a KMO Művelődési Ház életében. Két nagyszabású börzét is láthatnak a látogató vendégek, hiszen november 11-én, vasárnap 9.00 órától Nemzetközi Rovarbörze, november 17-én, szombaton 9.00 órától Ásvány- és ékszerbörze kerül megrendezésre. Mindkét börze igazi komplex családi program. Kitűnő szórakozást és érdekes ismereteket kínál a család apraja-nagyja számára.

A Rovarbörzén az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a rovarvilág csodálatos változatosságába. Gyönyörködhetnek a világ minden tájáról származó rovaroklepkék színpompás látványában, élő állatok mellett preparátumokat is láthatnak a standokon. A kiállításon csodálatos trópusi lepkék számtalan faja mellett, különböző ízeltlábúakkal is megismerkedhetnek a börzére látogatók, sőt meg is vásárolhatják őket. Ezek az állatok könnyen tarthatóak és szaporíthatóak, s az eladók örömmel segítenek hasznos tanácsokkal, az otthoni tartással kapcsolatban. Évek óta külföldről is érkeznek kiállítók a magyarok mellett.

A börze látnivalói kiegészültek csigákhüllők és más kisállatok (kaméleon, pókok) világába való betekintéssel. Igen nagy népszerűségnek örvend a kígyókkal való közös fotó készítésének lehetősége. 

 Az Ásvány- és ékszerbörzén közel ötven hazai gyűjtő és kiállító, mutatja be gyűjteményét: szebbnél-szebb ásványokat, különlegességeket, ősmaradványokat, drágaköveket és a belőlük készült ajándéktárgyakat, ékszereket láthatnak és vásárolhatnak a látogatók. Hazai kiállítók, gyűjtők és ékszerkészítők legszebb darabjai kerülnek bemutatásra a közönség és más gyűjtők számára.

A börzék megrendezésével a KMO Művelődési ház célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a természeti kincsek és állatok védelmére, Földünk ritkaságainak az utókor számára történő megőrzésére. Célunk, hogy ez a mondanivaló minél több gyerekhez, felnőtthöz jusson el – minél többen jöjjenek el a rendezvényekre.

A KMO minden érdeklődőt szeretettel vár!

Ne feledje! November 11-én 9 órától Nemzetközi Rovarbörze, 17-én 9 órától Ásvány- és ékszerbörze a KMO-ban!

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 

 

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!