Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
MIHÁLY-NAPI BÚCSÚ

Az idén ősszel, szeptember 23-án 10.30 és 21.00 óra között a KMO Művelődési Ház és Kispest Önkormányzata, ismét megrendezi a már hagyományos Mihály-napi búcsút a kispesti Templom téren.

Változatos programokkal, neves művészek fellépéseivel, kézműves kirakodó vásárral várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt. A családi nyárbúcsúztató esemény mindig érdekes színfolt a kerületben. Vásári forgatag, gyermekeknek és felnőtteknek szóló muzsika fogadja majd az érdeklődő sokaságot! Lesz tulipántos népi játszótér kosaras fakörhintával, és számtalan játékkal, állatsimogató, üsztürű rakás, népi kézműveskedés, perecsütöde és fotószínház.

 

A színpadi programok 11 órakor kezdődnek. A délelőtti órákban fellép a Kolompos Együttes  és a BAB Társulat (óriás bábos előadás). Az ebédet követően zenél nekünk a KMO Obsitos Fúvószenekara, majd a kerületi nemzetiségi önkormányzatok műsorát láthatjuk.

 

A délután folyamán Fabók Mancsi Bábszínháza két előadással is megörvendezteti a családokat, a kora esti órákban pedig Aradi Tibor humorista műsorára kerül sor. Az operett szerelmesei Teremi Trixi és Virágh József fellépését csodálhatják meg. A színpadi programok sorát a Magyar Vista Social Club energikus színpadi koncertje zárja.

 

Idén sem marad el a tűzzsonglőrök különleges műsora, mely várhatóan ismét elkápráztatja a búcsúba látogatókat.

 

Várjuk a kereskedők, kézművesek,vásárosok jelentkezését augusztus 15-től szeptember 19-ig a búcsún való részvételre! Jelentkezés: KovácsIldikónál, tel.: 282-9752, 282-9826, email: titkarsag@kmo.kispest.hu.

 

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

 

A rendezvény Kispesti Önkormányzata és a KMO Művelődési Ház együttműködésével valósul meg.

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!