Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
NYÁRON IS GYERMEKSZÍNHÁZ A KMO-BAN

Újdonságként, június 21-én és 28-án szünidei gyermekszínházi előadásokat láthatnak és hallhatnak a KMO Művelődési Házban. Két darabbal is kedveskedünk a három év feletti gyermekeknek: Óz, a nagy varázsló és a Székely menyecske meg az ördög című előadásokkal.

A vakáció idején is érdemes gondolni a gyermekekre. Színvonalas gyermekszínházi előadások szervezésével segíthetjük az iskolai, óvodai szünidőben a hasznos és értékes időtöltést. Továbbá célunk, hogy az év közben rendszeresen színházba járó gyerekek (a Micimackó és Pinokkió bérlet látogatói) a nyári időszakban se maradjanak színházi előadások nélkül. Az előadásokat hetente egy alkalommal, szerdai napokon szervezzük.

Június 21-én 10 órától Óz, a nagy varázsló, míg 28-án, szintén 10 órától a Székely menyecske meg az ördög című darabokat tekinthetik meg az érdeklődők, a KMO színháztermében. Jegyek már kaphatóak a KMO Művelődési Házban. 


Bővebb információt Markó Mónika (tel.: 282-9752/0106 m., email: marko.monika@kmo.kispest.hu) művelődésszervezőtől kaphatnak.


Keressen minket facebook oldalunkon!

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!