Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
20 ÉVES A MONDJ NEMET! PROGRAM

A KMO Művelődési Ház 1997-ben, éppen 20 évvel ezelőtt indította el a három lépcsős komplex prevenciós szakmai programját „Mondj Nemet!” címmel. Április 24-én, 10 órától a jubileumi Mondj nemet! konferencián a művészetterápia kerül a fókuszba, illetve megtudhatjuk, hogy a művészetterápiának mi a szerepe a prevenciós munkában.

A húsz évvel ezelőtti indulás óta rengeteg izgalmas, hasznos ismereteket nyújtó konferenciát tartott a KMO és a Mondj Nemet! Komplex Prevenciós Program szakmai közössége. A szakembereket nem kell meggyőzni arról, hogy mennyi minden változott az elmúlt, csaknem két évtized alatt a gyerekek, fiatalok drogfogyasztási szokásaiban, a drogok összetételében, terjesztésében. Ezért is van szükség az ehhez hasonló konferenciákra és a KMO évek óta tartó kemény munkájára, amellyel válaszokat, megoldásokat kereshetünk a társadalmi jelenségekre.


Az idei, jubileumi Mondj nemet! konferencián a művészetterápiára kerül a hangsúly, illetve megtudhatjuk, a művészetterápiának milyen szerepe van a prevenciós munkában. Izgalmas előadásokat hallhatunk majd dr. Tari Annamáriától (klinikai pszichológus, pszichoterapeuta), Dávid Ferenctől (a Kék Pont Alapítvány projekt koordinátora) és dr. Antalfai Mártától (művészetterapeuta) is. Az előadások mellett különböző szekciók színesítik majd a programot.


A konferencián való részvétel kispestieknek ingyenes (nem kispestieknek 1.500,- Ft), de regisztrációhoz kötött. Jelentkezési lapok letölthetőek weboldalunkról. További információt a 282-9752/0104 m. telefonszámon, illetve a titkarsag@kmo.kispest.hu címen kaphatnak.

 

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!