Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
Kossuth-díjas mesemondóval ünnepel a KMO

A Magyar Kultúra Napja alkalmából 2017. január 21-én szombaton 18 órától Berecz András népi mesemondó és énekművész műsorát láthatják és hallhatják a KMO Művelődési Házban.

1989. január 22-én ünnepeltük először a Magyar Kultúra Napját hazánkban. Azért ezen a napon, mert a kéziratok tanúsága szerint ekkor van a HIMNUSZ születésnapja, ugyanis ezen a napon fejezte be Kölcsey Ferenc a vers megírását 1923-ban.

 

Ezen a napon az egész országban megemlékezéseket, díjátadókat, hangversenyeket és színházi előadásokat tartanak. Ez kiváló alkalom arra, hogy ezekben az intézményekben zajló színvonalas munkára és a lebonyolított sokféle kulturális programra felhívja az emberek figyelmét. A közművelődési intézmények a szellemi értékek megőrzését, közvetítését és az igényes szórakoztatást tűzték ki célul.

 

 A KMO Művelődési Házban is évek óta megemlékeznek e jeles napról. Ebben az évben, az eredeti műfajt képviselő Kossuth-díjas művészt Berecz András mesemondót láthatja és hallhatja a közönség. A művész előadásmódja, ízes beszéde, szép hangja, ahogy a népmeséket sajátságos Berecz-módon meséli el, elvarázsolja a hallgatóságát. Bízunk abban, hogy Berecz András műsora méltó megemlékezést ad a magyar kultúra sokszínű világának megünneplésére.

 

Ne feledjék! 2017. január 21-én szombaton 18 órától, Berecz Andás estje a KMO-ban!
Jegyek kaphatók a KMO Művelődési Házban.

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!


-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!