Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Sajtószoba Főoldalra Vissza
Humorszínházi előadások és vidám zenés délutánok a KMO-ban!

Két színházi sorozat is indul októbertől a KMO Művelődési Házban. A Fedák Sári Színházbérletnél vidám, zenés délutánokkal, míg a Rejtő Jenő Bérletnél humoros esőadásokkal várják októbertől az érdeklődőket Kispestre a szervezők.

A Fedák Sári színházi előadássorozat idén indult először. A Magyarországi Szerb Színház közreműködésével három előadást láthatott a közönség, melynek keretében Karády Katalinra, Jávor Pálra és Édith Piafra emlékeztek a KMO-ban.  A következő színházi évad is ígér izgalmas, a korábbiaknál ezúttal inkább vidámabb, de ugyancsak zenés előadásokat!Októbertől jövő év áprilisáig négy darabból álló színházi bérletet lehet megvásárolni a művelődési házban! Az előadások szombaton 15 órakor kezdődnek. Október 1-jén a Fogi-Bulvárszínház Szeszélyes évszakok című előadását láthatják és hallhatják az érdeklődők. A televízióból ismert Szeszélyes évszakok kabaréjelenetei, valamint Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Szirmai Albert legszebb melódiái teszik feledhetetlenné a délutánt. A humoros párbeszédek mellett felcsendülnek a híres – mondhatni – slágerek a Marica grófnő, a Csárdáskirálynő és a Mágnás Miska c. operettekből Harsányi Gábor, Nyertes Zsuzsa, Pankotay Péter és Fogarassy Bernadett előadásában.

 

Egy éve, kísérleti jelleggel humorszínházi esteket is szervezett a KMO, a Stand Up Brigád közreműködésével. Az estek olyan nagy népszerűségnek örvendtek, hogy a szervezők a folytatásra érdemesnek találták a sorozatot.

 A következő színházi évadban is négy előadást láthatnak a humor szerelmesei. Továbbra is szerdánként 18.30-kor kezdődnek az estek, és általában két órán keresztül a humor nagyágyúival nevethetünk együtt. Többek között olyan nevettetők lépnek fel a KMO színpadán, mint Aradi Tibor, Varga Ferenc József, Beleznay Endre, Éles József, Rokker ZsoltiI, Somogyi András és Szikra László. Az első előadás október 12-én lesz a KMO Művelődési Házban.


A bérletek egyes előadásaira jegyek külön is megvásárolhatóak a KMO-ban!


Fedák Sári bérletünkről itt, Rejtő Jenő bérletünkről pedig itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

 -- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!