Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
ONLINE! Plakátgaléria-emléktár Rendezvény
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}

Lassan egy éve, hogy kisebb-nagyobb megszakításokkal, de zárva kell tartsuk intézményünket a látogatók elől. A korábban  hangos folyosók, zsúfolt termek, a finomságokkal kecsegtető büfé üresen állnak és mi magunk is egyre jobban várjuk a pillanatot amikor újra fogadhatjuk vendégeinket.

Az elmúlt évek sikeres rendezvényeiből válogattunk most össze 25 plakátot. Gondoljunk vissza ezekre a jó hangulatú programokra! Nosztalgiázzunk együtt az elmúlt pár év szórakoztató, ismeretterjesztő vagy művészeti eseményein!


Keressük az elmúlt évek legjobb KMO-s plakátját
Kranyik Ildikó grafikus munkatársunk alkotásait nem egyszer díjazták a MANE plakátpályázatán. Most Ön is leadhatja szavazatát az általunk kiválasztott huszonöt KMO-s plakátra. Nincs más teendője, csak látogasson el facebook oldalunkra és lájkolja azt a plakátot, amelyik Önnek a legjobban tetszik. A plakátok 2021. március 3-án kerülnek fel facebook oldalunkra. Ekkor indul a szavazás is. Válasszuk meg együtt az elmúlt időszak legjobb KMO-s plakátját! A szavazást 2021. március 10-én, 15 órakor zárjuk. A képek alatt szívesen fogadjuk hozzászólásaikat, a programhoz köthető élményük leírását.

A PLAKÁTOKRA A SZAVAZÁS VÉGET ÉRT

Valamennyi kép 2021. március 3-án lesz megtekinthető web- és facebook oldalunkon.


Bízunk a mielőbbi újranyitásban, addig is fogadják szeretettel virtuális plakátkiállításunkat és válogassanak kedvükre színes online programkínálatunkból!

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!