Ajánlott korosztály: 12-99 éves korig
Közeleg a Húsvét, mikor a tradíciók szerint az asztalra frissen sült kalács is kerül. Mazsolás, kakaós, foszlós, édes, sós? Hányféleképp lehet elkészíteni a kalácsot, milyen fonási technikákkal dolgozhatunk, és mi a titka a valódi húsvéti kalácsnak? Az biztos, hogy kell hozzá, egy kicsiny varázslat.
A műhelymunkához, valamint az otthoni folytatáshoz kérjük, hogy hozzon magával:
és amennyiben van kicsi konyhai mérlege, akkor a gyorsabb munkához, jól jöhet sajátot hozni
A workshopot vezeti: Ékes Gáborné Virgínia
Részvételi díj: 2.500,- Ft/fő
A szükséges alapanyagok vásárlása miatt a jegyeket kérjük, elővételben vásárolják meg.
További információ: 282-9895, email: informacio.wkk@kmo.kispest.hu