Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Rendezvény Főoldalra Vissza
Varga-betűk könyvbemutató Rendezvény
2022. november 18. péntek 17:00
KMO

2022. november 18-án, pénteken 17 órától Varga Ibolya: Varga-betűk című kötetének könyvbemutatójára kerül sor a KMO Művelődési Központ és Könyvtárban. 


"Nem vagyok író, ezért ez az összeállítás sem akar többnek látszani, mint ami: rövid, közérthető „ujjgyakorlatok", pillanatnyi rá/megérzések, Fb-bejegyzések.

Újságíró vagyok, aki a 90-es években a Magyar Hírlap, később pedig a Népszabadság Budapest rovatában nap mint nap azzal foglalkozott, hogy tájékoztatott, tudósított arról, mi történik a nagyvárosban, hogyan élnek, mitől boldogok, mi mindentől szenvednek a budapestiek.

Ezek a mostani történetek életem nekem fontos darabkái, mégis a leírtak válogatás nélkül bárkivel, bármikor megeshetnek. De ehhez emeljük búskomor és megfáradt tekintetünket a földről, nézésünk és látásunk horizontját a szívek, a fejek, a szemek magasságába. Mindenek előtt legyünk kíváncsiak a körülöttünk lévő világra, és vegyük észre az elsőre nem látható értékeket, furcsaságokat!

Élvezzük életünk komikus helyzeteit, ne szégyelljük látni magunkat kívülről! Ha kell, röhögjünk saját mondatainkon, cselekedeteinken, mozdulatainkon, ki nem mondott gondolatainkon." - Varga Ibolya újságíró, szerkesztő, kommunikációs referens

A rendezvényen való részvétel díjmentes!

Bővebb információ: kvarga@gmail.hu


 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!