Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Programok Főoldalra Vissza
LELKI EGÉSZSÉG - TESTI EGYENSÚLY Rendezvény
2024. május 25. szombat 10:00
KMO

2024. május 25-én, szombaton 10-16 óra között kerül megrendezésre a  Lelki egészség - testi egyensúly című programunk. 

A pozitív gondolkodás, az életszemlélet váltás, a boldogság, a harmónia és a testi-lelki egység megtalálása a fő mottója ennek a szombati lélekműhelynek. ThétaHealing, kineziológia, női jóga, hangtálfürdő, metamorf masszázs és életvezetési tanácsadó várja látogatóinkat. Emellett orgonitok, gyógyító ásványok és étrendkiegészítő termékek vásárlására is lehetőség lesz.


Programok


 

  • Hangtálfürdő Nerával
    A hangfürdő egy relaxációs és terápiás hatású élmény, melynek során a résztvevőnek semmilyen más dolga nincs, mint kényelmesen lefeküdni, ellazulni, és természetesen lélegezni, majd elengedni a gondolatokat és a tudatos elmét.  Az egészséges, harmonikus elme elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait.  A hangtál hangja a nyugodt lebegő ritmusával hat a testre, és harmonizálja testünket, lelkünket.

  • Opra Edina - életvezetési tanácsadó csoportfoglalkozása
    Hangold fel magad a hétköznapokra! - Vezetett csakratisztító relaxáció, csoportosfoglalkozás:
    A rohanó hétköznapokban sokszor elfelejtünk magunk felé fordulni, pedig már napi 15 perc tudatosan magunkkal töltött én-idő rendkívül sok belső erőt tud felszabadítani. A testi és lelki egészség berkein belül, energiagyógyászként, egy olyan könnyen és önállóan is végezhető csakratisztító, energiafeltöltő módszert mutatok meg, amivel könnyen fel tudod hangolni magad a hétköznapokra. Végezd akár a nap kezdetén, vagy a nap lezárásaként, rendszeres gyakorlásával mindenképp érezni fogod a hétköznapi életed minőségi változását. Egy kérdés, egy válasz! - Szabad asszociációs Zen Tarot kártya elemzés

  • Páczai Viktória és Steinmetz Melinda – Relax sarok
    Relax Sarok – 20 perc kikapcsolódással

    Energetikai újrahangolásKezelések, melyeket párban adunk:

    - Access Bars ízelítő kezelésMely egy energetikai kezelés, a fejen található életterületeket jelölő pontok gyengéd érintésével.
    - Aromaterápiás kézmasszázs tiszta esszenciális olajokkalAz esszenciák jótékony hatással lehetnek az aktuális testi – és lelki állapotunkra.

    Útmutatás:
    - Asztrozófia Születésed pillanatának vezérló csillagképének üzenete és megjelenítése a csillagos égbolton.
    - Mágikus illatok kártyahúzásJelenlegi élethelyzetedben melyik esszencia támogat a leghatékonyabban.

  • Lizer Krisztina – Access Bars kezelés és EKG-bázisú szívstresszmérés
    Előadás lelki egészség, stresszoldás témában, beszélgetés és gyakorlati bemutató szülőknek, nagyszülőknek, gyerekeknek, pedagógusoknak az Access Bars kezelésről A módszerről és a kezelésekről bővebben itt



  • Dr. Bányai Edit – One Brain kineziológia Mi a kineziológia?
    Hivatalosan mozgás tant jelent. De… voltaképpen az energia mozgásáról és mozgatásáról szól. Méghozzá az érzések és az érzelmek, hogyan hoznak mozgásba bennünket. Leragadok, megtorpanok vagy rohanok, sietek vagy egyszerűen haladok, nyugodtan, tudatosan a célom felé. Emotion angol szó, mozgásban lévő energiát jelent. Ezt a mozgásban lévő energiát tudatosan kell feldolgoznunk, mely nagy kihívást jelent sok helyzetben. A tudattalan elerőtlenítő programjai feloldhatók, átírhatók a kineziológia One Brain módszerével. Ennek a rendszernek az alkalmazásával a tudatosságunkat és az önbizalmunkat erősítjük.

  • Dr. Kovács-Domokos Gyöngyi (fogorvos, dentozófus) – Dentozófia és a fogak lelki üzenetei
    Fogaink problémái mögött mély lelki okok is rejtőznek, a páciensek mégis gyakran úgy viszonyulnak hozzájuk, mintha fogaik csupán „alkatrészek” lennének, amelyeket „meg kell szerelni”. Pedig fogaink rengeteg bölcs üzenetet hordoznak. A fogazati elváltozások, betegségek mögött mélyebb lelki- energetikai, gyakran sorsbéli okok is húzódnak.Az előadás során példákon keresztül képet kaphatunk fogaink és lelkünk mélyebb összefüggéseiről, megfejthetünk számos üzenetet, amelyet fogaink hordoznak.

  • Hatzopoulos Elektra - ThétaHealing®: Kapcsolódás a belső gyermekkel (csoportos foglalkozás meditációval és "letöltésekkel" )
    A belső gyermek meditáció egy folyamat. Annak megélése és megértése a célja, hogy mi van igazából a belsőnkben. Hogyan éltük túl életünk eddigi kríziseit és mely területek igényelnek még belső munkát, érzelmi és tudati feloldást.A belső gyermek meditáció egy olyan technika, amely segít összekapcsolódni a belső gyermeki énünkkel és segít feltárni majd elengedni a gyermekkori sérelmeinket. A meditáció során visszatérhetünk abba az életeseménybe, ahol a trauma történt és az ott rekedt részünket kihozva oldhatjuk a bennünk lévő negatív érzést a traumával kapcsolatban. A meditáció segít, hogyan kapcsolódjunk önmagukhoz, és az érzelmeikhez. A belső gyerek meditáció segíthet elfogadni magunknak.További információ: helektrahealing.com

  • Metamorf masszázs Szarvas Ildikóval
    Ez egy szelíd lelki blokkoldó technika. A lábon, a kézen, a fejen és az arcon található reflexpontok gyengéd érintésével segít felszabadítani és átalakítani a lelki és energetikai blokkokat, amely révén az emberi szervezet újra harmóniába kerül.

  • Női jóga: Kellemes átmozgató-nyújtó jógaóra és relaxáció Tímár Ancsival


Belépődíj: 2.500,- Ft

Bővebb információ:
Szabó Andrea, tel.: 282-9752/0107 m., email: andi.szabo@kmo.kispest.hu

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!