Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Programok Főoldalra Vissza
HANGOLDA ZENEOVI Tanfolyam
1970. január 1. csütörtök
bezár További időpontok
{{date_info_full}}
Wekerlei Kultúrház

Zenei képességfejlesztő foglalkozás az érzelmi és szociális fejlesztés jegyében óvodáskorú 4 - 7 éves gyermekeknek. 

A Hangolda zeneovi egyedi innováció a koragyermekkori zenei nevelés folyamatában. A foglalkozások elsődleges célja, hogy felkeltsék a gyermekek zenei érdeklődését és formálják zenei ízlésüket, ezáltal támogatva őket abban, hogy zeneértő- és szerető felnőttekké válhassanak. Kodály Zoltán egész világon egyedülálló zenepedagógiai alapelvei mentén kiemelt szempontom a magyar néphagyomány megismertetése, hiszen ahogy Kodály is fogalmazott: „A tudat alatti magyarság (…) talpköve a zene.” Magyar dalkincsünk különlegessége ráadásul, hogy annak dallamalkotása a magyar nyelv jellegzetességeit hordozza, így támogatva a beszédfejlődést is. A foglalkozások egyedisége zeneterápiás módszerek és játékok alkalmazásában rejlik. Ezek játékosságának és interaktív jellegének köszönhetően észrevétlenül fejlődik a gyermekek zenei hallása, éneklési készsége, ritmusérzéke, bővül szókincsük, valamint fejlődnek szociális, értelmi és érzelmi képességeik, mindezáltal pozitív hatást gyakorolva egész személyiségük fejlődésére.

A csoport maximális létszáma 15 fő. 

Havi bérlet ára: 6.000,- Ft /4 alkalom, vagy 1.800,- Ft/alkalom (esetleges betegség esetén plusz egy pótló alkalom lehetősége)
Előzetes jelentkezés szükséges: wekerlei@zenepagony.hu

Az első alkalom díjtalan, bemutató óra. Kérjük részvételét erre az alkolomra is jelezze a wekerlei@zenepagony.hu email címre. 

További információk: https://www.facebook.com/zenepagony, wekerlei@zenepagony.hu

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!