Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! A program archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Programok Főoldalra Vissza
ELMARAD! FOOL MOON: MI FÁN TEREM AZ ACAPPELLA? - II. ELŐADÁS Rendezvény
2022. május 5. csütörtök 9:30
KMO

A program technikai okok miatt elmarad!

Általános iskolások számára, 10-14

A nagy sikerre való tekintettel, 2022. május 5-én, 9.30-kor - Rendhagyó énekóra keretén belül - a Fool Moon: Mi fán terem az acappella című előadására kerül sor a KMO-ban.

A Fool Moon Magyarország első kifejezetten pop-acappella módon éneklő együttese lesz vendégünk az idei rendhagyó énekóra programunkon. Eddigi pályafutásuk alatt 7 nagylemezt, 13 nemzetközi és magyar díjat, számos jelölést, elismerést, és a hazai zenei élet legnagyobb előadóival közös együttműködést mondhatnak magukénak. Nevükhöz fűződik a magyar popzene történetének első, rádiók által is játszott pop-acappella slágere is, a “Kettesben jó”, amely a Sherlock Holmes nevében című ifjúsági film vége főcím-dalaként csendült fel a hazai és külföldi mozikban.

A Mi fán terem az acappella? egy közel egyórás történelmi áttekintés az őskortól a gregoriánokon és népzenén keresztül a gospelen és rock’n’roll-on át a mai modern popzenéig. A tényszerű, de szórakoztató elbeszéléseket sok dalrészlet tarkítja, melyben a hallgatóknak alkalmuk adódik játékosan tanulni, bekapcsolódni egy acappella együttes hangzásába tapssal, csettintéssel és akár énekléssel is.

Belépődíj: dímentes, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Bővebb információ és jelentkezés:
Szabó Andrea, tel.: 282-9752/0107 m., email: andi.szabo@kmo.kispest.hu

 

Rendezvényünk a Köszönjük, Magyarország! támogatásával valósul meg!

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!