Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Közel ötszázan voltak kíváncsiak a KMO foglalkozásaira

A KMO Művelődési Ház négy éve, szeptember elején rendszeresen szervez Nyitott Ház programsorozatot. Az idén szeptember 7-13. között került erre sor. A programsorozat keretében 45 foglalkozást lehetett díjmentesen kipróbálni. 

Tekintse meg a rendezvényen készült képeket!  Tekintse meg a rendezvényen készült videót!

Az elmúlt évek bebizonyították, hogy létjogosultsága van a nyitott hétnek, hiszen évről évre egyre több a jelentkező. Amíg tavaly közel 300-an voltak, addig ebben az évben már mintegy 500 jelentkezést fogadott a KMO online, személyesen, e-mailen, telefonon egyaránt. Ezen az egy héten több korosztály megtalálhatta a neki tetsző tanfolyamot, foglalkozást, legyen az a gitár, a rajz, az akrobatikus rock and roll, vagy a zumba, netán a salsa.

A 4 évestől a 90 évesig széles körben kínál a művelődési ház különböző szabadidős foglalkozást. Mindenképpen érdemes volt ellátogatni a KMO-ba és megnézni, ízelítőt kapni egy-egy foglalkozásból. Találkozhattak a vendégek a tanfolyam vezetőivel, akik készségesen válaszoltak a felmerülő kérdésekre, illetve beszélgethetnek olyanokkal is, akik már rendszeresen járnak ezekre az órákra, így ők az eredményekről, az élményekről adtak benyomást, tájékoztatást az újonnan érkezőknek.

A legnépszerűbb foglalkozások egyébként a mozgásos tanfolyamok, a zumba, a pilates, a hatha és etka jóga, a gerinctorna. A meglévők mellett új tanfolyamok is megjelentek ősztől a KMO palettáján, ilyen a köteles trx, a néptánc, a Kívül-belül stílustanácsadás tanfolyama, az asztrológia, a hip-hop tánc, a kismama jóga. Felsorolni is nehéz a választékot. Két helyszínen, összesen 11 teremben, mintegy 50 tanfolyam indult ősztől. Délelőtt és délután is érdemes a jövőben betérni a Teleki utcai művelődési házba, vagy a Szabó Ervin utcai Mozgásműhelybe.

 

--
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!