Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
DICSÉRŐ OKLEVÉL A KMO INFORMÁCIÓS MUNKATÁRSÁNAK

2024. május 30-án került sor Kispest Dísztestületi ülésére, ahol hagyományosan Kispest születésnapjához kötődően köszöntötték azokat a kerületben élőket, a városrészhez szorosan kötődő kiválóságokat, akik rengeteget tettek az elmúlt években a kerületért. Dicsérő Oklevélben részesült Svanyova Zsuzsanna is, a KMO Művelődési Központ és Könyvtár információs munkatársa. 

Svanyova Zsuzsa közel 10 éve dolgozik a KMO Művelődési Központban közvetlenül a „frontvonalon” információsként. Kedves személyisége, megnyerő magabiztossága imponáló a hozzánk látogatók körében. Zsuzsa munkaterülete széleskörű. Foglalkozik a belépőjegyek és bérletek árusításával, személyes és telefonos információk szolgáltatásával, a kommunikációs csoport részére statisztikák összeállításával, a belső kommunikációs csatornánk megkerülhetetlen munkatársa.

Mindig igyekszik udvarias, kedves, naprakész tájékoztatást nyújtani a programjainkról. A vendégek folyamatos visszajelzése, hogy köszönik a kedves, segítőkész, udvarias, mosolygós kiszolgálást, a széleskörű tájékoztatást, amit Zsuzsától évek óta az információban kapnak. A PR csoport tagjaként rendszeresen egyeztet a programjainkról, a hirdetéseinkről a csoportunk többi tagjával, a művelődésszervező kollégákkal és a WK munkatársaival. Ő tartja a kapcsolatot a jegy.hu online jegyértékesítő rendszer munkatársaival és közvetíti a kollégák felé az esetleges változásokat. A WK munkatársainak az intézményi összevonást követően Ő tanította meg az online jegyértékesítést.

Részt vesz a kiadványaink ellenőrzésében, mielőtt azok nyomdába kerülnek. Fontos számára, hogy jó minőségű kommunikációs anyagok és pontos információ kerüljön ki a nyilvánosságra.Tisztelettel tekint a kollégáira vezetőire, mindig segítőkészen fordul feléjük. Törekszik a sikeres együttműködésre velük. Zsuzsi munkája, a vendégekkel való kapcsolattartása, az intézményünk imázsának erősítésében betöltött szerepe példaértékű. 

A KMO teljes kollektívája szívből gratulál Zsuzsinak. 

Budapest, 2024. május 30.

--

KMO Művelődési Központ és Könyvtár
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!