Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
TELTHÁZAS ZORÁN-KONCERT A KMO-BAN

A 2023-as turné kispesti állomásán, 2023. november 14-én teltházas koncertet adott Sztevanovity Zorán Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, énekes, gitáros, zeneszerző a KMO-ban.

Zorán évről-évre járja az országot koncertjeivel és mindig teltház lesz ott, ahol ő megjelenik. Számos nagy slágere született már, de új dalai is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen zenéjének üzenete valahogy kortalan.

 A képre kattintva galéria nyílik. (20 kép)

Zorán neve fogalom a magyar zenei életben, koncertjei mindig ünnepnek számítanak. A visszatérő közönség jól tudja, hogy a kihagyhatatlan és egyben megunhatatlan dalok mellett mindig megszólalnak ritkábban játszott szerzemények, zenei csemegék, valamint helyet kapnak a műsorban a válogatott muzsikusokból álló zenekar különleges produkciói is. Az újonnan érkezők pedig rácsodálkozhatnak, micsoda érzelmi és gondolati gazdagság rejlik ezekben a dalokban, és mennyire lélekemelő élmény tud lenni egy Zorán-koncert. Nem volt ez másképp a november 14-ei kispesti koncerten sem. 

Több mint 60 éve van a színpadon. Zorán lassan 50 éve Presser és Dusán szeretetteli, okos dalainak finom tolmácsa, ihletője, szereplője, társszerzője. Idén már megvolt az Aréna-koncertje. Zorán egy önálló fejezet a magyar popzenében. Jelenség, tartalom, műfaj. Szemérmes, és közben mégis nyitott, húzódozik és mesél egyszerre. A 2023-as turné kispesti állomásán feledhetetlen pillanatokkal ajándékozta meg a közönséget. 

Budapest, 2023.11.15.

--

KMO Művelődési Központ és Könyvtár
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!