Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Kulka János estje Kispesten

Idõpont: 2015. február 28. szombat 19.00
Helyszín: 1191 Bp., Teleki u. 50.


Kulka János estje Kispesten

Február 28-án este 7 órakor Ez a hely! címmel Kulka János estje lesz mûsoron a KMO Mûvelõdési Házban. Történeteket mesél, sanzonokat, musical részleteket énekel, színházat teremt Kispesten ezen a téli estén.

15-02-28_kulka_600x200_600
Fotó: Orlai Produkciós Iroda

Kulka János Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas, Érdemes- Kiváló Mûvész, Páger-gyûrûs színmûvész 1958-ban Budapesten született Kulka Frigyes európai hírû mellkassebész és Bolaman Eszter televízióbemondó fiaként. Bölcsész szeretett volna lenni, mégis a színházi világ mellett tette le voksát. Nagyon sok szerepben láthattuk, talán az ismertséget és mondhatni a népszerûséget a Szomszédok c. telenovellában alakított Mágenheim Ádám mentõorvos szerepe hozta meg neki. Kulka a pécsi, majd a budapesti Radnóti Színház, ezt követõen a Nemzeti Színház tagja volt, a közelmúltban a Katona József Színház szerzõdtette, és a Belvárosi Színházban is játszik. Nem idegen tõle a zene, az ének, korábban – hogy csak néhányat említsünk - a My Fair Lady, a Valahol Európában, a Hegedûs a háztetõn c. musicalekben aratott hatalmas sikert, nemrég pedig a filmvásznon mutatta meg újra a tehetségét Töröcsik Mari oldalán a Swingben, egy transzvesztita énekest alakítva.

Az Ez a hely címû önálló estet a Belvárosi Színházban mutatták be, az Orlai Produkciós Iroda szervezésében. Kulka János prózában és dalban mondja el érzéseit, gondolatait. Szép dallamokkal megidézi Charles Aznavourt és Leonard Cohent, Dést és Stinget, Cseh Tamást és Nádasdy Ádámot, a zenei betétek között pedig történeteket mesél, hangulatot, színházat teremt. Közremûködik: Demkó Gergely: billentyûs hangszerek, Sipeki Zoltán: gitár.

Az elõadást február 28-án 19 órakor a Teleki u. 50. sz. alatti KMO Mûvelõdési Házban tekinthetik meg az érdeklõdõk. Jegyek már kaphatók az estre.



Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

 --
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50.
Telefon: 282-9752/0108
Fax: 282-9752/0113
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal

Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!