Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
KMO100 - Pályázatok és felhívások

A KMO centenáriumának alkalmából pályázatokat, felhívásokat tesz közzé, melynek célja az, hogy a Kispesten élő, vagy tanuló gyerekekkel és felnőttekkel közösen ünnepelhesse 100. születésnapját. A pályázatok minden korosztály számára lehetőséget biztosítanak, hogy a KMO-val kapcsolatos élményeiket, emlékeiket megfogalmazhassák, művészi formában kifejezhessék. A kiírásokra március végéig, illetve április közepéig várjuk az érdeklődők jelentkezését!

 

Szinte nincs olyan kispesti, aki ne ismerné a KMO-t. A jubileumi születésnap kapcsán most lehetősége van elmesélni egy emlékét, történetét. Várjuk azokat a sorsfordító, döbbenetes, megható vagy mulatságos történeteket, amelyek KMO-hoz köthetők. Van Önnek is egy története? Küldje el nekünk! A felhívás részleteiről itt olvashat bővebben.

Gondoltunk a legkisebb korosztályra is, hiszen a kerületben élő, a kerületi óvodákba járó, vagy általános iskolákban tanuló gyerekek rajzpályázaton vehetnek rész. A pályázat részleteiről bővebb információ a itt olvasható.

A tizenkilencedik kerületben élő, vagy a kerületi oktatási intézményekben tanuló 12-18 éves diákok is megmutathatják tehetségüket, hiszen számukra egy képregényrajzoló pályázatot írtunk ki. A pályázat részleteiről bővebb információt a itt olvashat bővebben.

A pályázatok részleteiről bővebb információt a KMO 100 oldalunkon olvashat.

 
Az összes felhívással és pályázattal kapcsolatban további információ:
Szűcsné Gajárszky Vera, tel 282-9752/0106, email: szucsne.vera@kmo.kispest.hu



Budapest, 2023.01.23.

 

--

KMO Művelődési Központ és Könyvtár
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!