Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Szilveszteri koccintás Majsai Gáborral Kispesten!

Idõpont: 2014. december 31. szerda 20.00
Helyszín: 1191 Bp., Teleki u. 50.

Szilveszteri koccintás Majsai Gáborral Kispesten!

A Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház idei szilveszteri mulatságának éjfél elõtt Majsai Gábor, a magyar Tom Jones lesz a vendége. Estétõl hajnalig játszik a Coctail Zenekar! A december 31-én, 20 órakor kezdõdõ szilveszteri partyra jegyek már kaphatók a KMO-ban!

Szilveszteri Bál Majsai Gáborral

Kispesten immár hagyomány, hogy baráti társaságok, lakóközösségek is részesei a szilveszteri bál programjának, amely az idén, csakúgy mint tavaly igen sikeresnek ígérkezik. Az est vendégmûvésze Majsai Gábor. Az énekesnek két évtizeddel ezelõtt jelent meg Tom Jones-dalokat tartalmazó lemeze, azóta a világhírû énekessel azonosítják hazánkban, de 1993-ban pop-rock fesztivált nyert a Besenyõ Blues Banddel, s az Öreg járgány szívatóval indul címû dallal még Emerton-díjat is kapott, mégis a BarátTom Jones címû szólólemeze hozta meg neki az igazi átütõ népszerûséget. A Favágó együttes (tagjai között találjuk Heilig Gábort, Vágó Istvánt, Makrai Pált) egyik alapítójaként is ismerhetjük, továbbá 2007-ben megjelent Swing, swing, swing albuma, mely szintén óriási sikert aratott. A swing és boogie muzsika szerelmesei az idei kispesti Városünnepen személyesen láthatták, halhatták õt a Templom téren. Majsai Gábort - a nagy sikerre való tekintettel, a Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház meghívására - a szilveszteri bálon láthatjuk viszont. Éjfél elõtt énekel nekünk.

Az õ fellépése elõtt és után, egészen hajnalig, házibuli hangulatot varázsol a KMO-ba a Kispesten jól ismert Coctail Zenekar. A szilveszteri mulatság nem maradhat el finom étkek nélkül, ebben az évben két menü közül választhatnak a vendégek: szilveszteri malackaraj tört burgonyával és pezsgõs káposztával, illetve pulykamell szeletek pirított dióskéksajtos mártásban illatos basmati rizzsel, a desszert pedig gesztenyés kocka lesz, valamint éjfélkor egy pohár pezsgõ, továbbá egy pár virsli.

A szerencsések a tombolán értékes nyereményekkel térhetnek haza! Jegyek, asztalfoglalással egybekötve már kaphatók a KMO-ban. Azok, akik felmutatnak legalább két Coctail Party belépõjegyet, 1000 Ft kedvezményben részesülnek. A belépõdíj (mely a vacsorát, az éjféli pezsgõt és virslit, a mûsoros programot tartalmazza) 11 ezer forint.

Továbbá információhoz hívja a 282-9752-es számot vagy látogasson el a www.kmo.hu weboldalra.

 

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

--
Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50.
Telefon: 282-9752/0108
Fax: 282-9752/0113
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!