Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
KISPEST KÖZMŰVELŐDÉSÉÉRT EMLÉKPLAKETTAL DÍJAZTÁK MUNKATÁRSUNKAT

A magyar kultúra napja közeledtével és alkalmából, ma Kispest Önkormányzata köszöntötte a kispesti közművelődésben dolgozó kollégákat. Odaadó, hosszú éveken át végzett színvonalas munkájáért P. Tóth Erzsébet, a KMO munkatársa kapta a kerület elismerését, a Kispest Közművelődéséért emlékplakettet. A KMO teljes kollektívája szívből gratulál neki!

P. Tóth Erzsébet 2014-óta dolgozik a KMO Művelődési Központban művelődésszervezőként, de az intézménnyel való együttműködése a 90-es évek elejétől folyamatos volt. A 90-es évek elején a Kispest újság főszerkesztőjeként rendszeresen segítette az intézmény munkájának kommunikációját, majd később az intézmény időszakos újságjainak szerkesztőjeként dolgozott. A kultúra iránti érzékenysége, a kultúra szeretete mindig érezhető volt. Szakmai területei közé tartozik a szórakoztató színházi bérletes sorozatok előkészítése, megszervezése. Színvonalas programokat, önálló színházi előadásokat és előadóesteket, ismeretterjesztő programokat szervez. A gyermekszínházi bérletek kapcsán, az óvodákkal és iskolákkal való kapcsolattartás is Betty feladata, csakúgy, mint a Gépész Filmklub, a Kispesti Vegyeskar és az Obsitos Zenekar programjainak a gondozása, vagy a zenés táncos rendezvények szervezése. Részt vesz az intézmény szabadtéri rendezvényeinek előkészítésében, szervezésében és lebonyolításában, mint a Kispesti Városünnep vagy a Mihály-napi búcsú, és közreműködik a nyári táborok szervezésében is. A KMO programsoroló kiadványának szerkesztése is az ő munkáját dicséri. Gratulálunk a díjazottnak.


A magyar kultúra napját harmincegy esztendeje, 1989 óta ünnepeljük január 22-én, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le Szatmárcsekén a Himnusz kéziratát.

Budapest, 2022.01.21.

 

--

KMO Művelődési Központ és Könyvtár
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!