Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Gyógyító kövek a KMO-ban

Idõpont: 2014. november 8. szombat 9.00-18.00
Helyszín: 1191 Bp. Teleki u. 50.

ÕSZI ÁSVÁNY és ÉKSZERBÖRZE a KMO-ban

A KMO Mûvelõdési Házban 2014. november 8-án szombaton 9.00-18.00 között ismét megrendezik a Kispesti Ásvány- és Ékszerbörzét. A rendezvény már hosszú évek óta nagy sikernek örvend, több száz látogatót várunk az idén is. Vannak visszatérõ kiállítók és vendégek, de sokan jönnek az agglomerációból és a fõváros távoli kerületeibõl, sõt külföldrõl is, Erdélybõl, Ausztriából, Németországból.

Õszi Ásvány- és ékszerbörze

Az érdeklõdõk nemcsak az ásványok színpompás világába tekinthetnek be, hanem az ékszerek világába is, hiszen a kõzetekbõl, ásványokból készült ajándék és kiegészítõ tárgyaknak, ékszereknek is nagy sikerük van, különösen a hölgylátogatók körében. A saját készítésû ékszerek egyébként is a reneszánszukat élik most, lehet látni pl. tenyésztett gyöngyökbõl, féldrágakõbõl, filcbõl, égetett gyurmából készült gyûrût, nyakláncot és karperecet is.

A börzén évek óta láthatók a világ minden tájáról származó ásványok, kõzetmaradványok és ezekbõl készült csiszolatok csodálatos színkavalkáddal. A gyûjtõk válogathatnak a sok ritkaságból, amelyek egy része Erdélybõl, a Kárpátokból vagy éppen Dél-Amerikából érkezik. A kiállításon különlegességként a különbözõ óceánokból és tengerekbõl eredõ kagylók és csigák sora is felvonul káprázatos formákban és színekben.

Bõvebb információt a rendezvényrõl, Nyilas Gabriella mûvelõdésszervezõtõl kaphat, a 282-9757/0106-os telefonszámon.


Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!