Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Tájékoztató színházi előadásainkkal kapcsolatban

A tervezett színházi előadásaink közül sajnos egy végleg elmarad, de lesz két ajándék előadásunk (egyik online) és bepótlunk két előadást 2021. június és szeptember között.

Jó hír, hogy a KMO-ban már szervezzük az őszi színházi alkalmakat is, és a vasárnapi Déryné-bérlet mellett tervezzük meghívni Mácsai Pált és Hernádi Juditot. Reméljük, a vírust, illetve a járványveszélyt magunk mögött hagyhatjuk, és visszatérhetünk a „régi életünkhöz”.

A tavaly elmaradt Batang c. előadás sajnos végleg elmarad! A jegy.hu-n vásárolt jegyeket automatikusan visszautalja a vásárló bankszámlájára az Interticket. A személyesen vásárolt jegyek május 17-31. között – a KMO nyitvatartási idejében – válthatók vissza.

Az aktuális nyitvatartásról honlapunkon, illetve FB-oldalunkon adunk tájékoztatást.

A tavaly elmaradt Amíg az asszony alszik c. előadásra személyesen, a KMO-ban vásárolt jegyek visszaváltására szintén a fenti időpontban lesz lehetőség.

A koronavírus-járvány miatt tavaly elhalasztott Déryné-színházbérletünk előadásait – ahogy korábban már jeleztük – nyáron pótoljuk.

A Mária főhadnagy című nagyoperett premier előadása június közepén a KMO honlapján díjmentesen lesz látható. Ezzel az előadással szeretnénk kedveskedni Önöknek! Bízunk abban, hogy ezzel a gesztussal is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy velünk együtt újra ráhangolódjanak a KMO rendezvényeire, színházi előadásainkra. Szeretettel várjuk Önöket!

Július 25-én vasárnap 15 órakor (a Mária főhadnagy c. operett helyett) a Pesti Művész Színháztól az Imádok férjhez menni c. vígjátékot láthatják!
Augusztus 29-én vasárnap 15 órakor a Jöhetsz drágám c. vígjáték lesz soron, a Hadart Színház előadásában. Szeptember 5-én vasárnap 15 órakor a Szereted-e még? - Szécsi Pál-dalok Gergely Róberttel címmel tervezett ajándék előadás, - a Gergely Theater előadásában - azon Déryné-bérletes nézőinknek szól, akik kitartottak velünk ebben a pandémiás időszakban és nem váltották vissza bérleteiket.

Déryné-bérlettel a három előadás díjmentesen látogatható! Mindhárom előadásra jegyek 3.000,- Ft/előadás áron kaphatók a KMO-ban.

Nagyon fontos! A jelenlegi járványügyi szabályok szerint kizárólag védettségi plasztik igazolvánnyal és maszkban látogatható a művelődési központ! Előadásainkra szintén ez a rendelet érvényes, a belépő mellett kérjük felmutatni védettségi igazolványukat, illetve a személyüket igazoló okmányukat!

Azon Déryné-bérleteseink számára, akik a bizonytalan helyzet miatt mégis úgy döntenek, hogy visszaváltanák bérletük időarányos részét, május 17-31. között tehetik meg, a KMO aktuális nyitvatartási idejében, előzetes egyeztetés mellett. A részletekről a honlapunkon olvashatnak.

Találkozzunk a képernyők előtt, majd nyáron személyesen is a KMO Művelődési Központ és Könyvtár termeiben!
Kérjük, kísérjék továbbra is figyelemmel tájékoztatóinkat a Facebook oldalunkon, illetve az intézmény honlapján: www.kmo.hu oldalon!

Köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Vigyázzanak Magukra, vigyázzunk Egymásra!

 

Budapest, 2021. május 12.

 

--

KMO Művelődési Központ és Könyvtár
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!