Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
ÉLMÉNYEKRE ÚJRA NYITVA A KMO

2020 őszére gőzerővel készülnek intézményünk munkatársai. A programkínálatban szinte mindenkire gondoltunk. 

Hagyomány, hogy Nyitott Ház programsorozat keretén belül számtalan foglalkozást próbálhat ki ingyen. Az ingyenes bemutatkozó órákra szeptember 8-10. között kerül sor. Az idén szeptember 26-án, szombaton lesz a már sokak által várt szabadtéri rendezvény, a Mihály-napi búcsú, a kispesti Templom téren, változatos színpadi programokkal, neves művészek fellépéseivel, kézműves, kirakodó vásárral egybekötve. Emellett szeptember 17-én dr. Zacher Gábor, 29-én pedig Bagdy Emőke előadását láthatják a KMO-ban. Szeptember 15-én indulnak az ingyenes drogprevenciós csoportfoglalkozások szülőknek, és Zaj címmel, ugyancsak ezen a napon nyílik meg Horváth Tamás kiállítása az Előtér Galériában.

Októberben sem unatkozhatnak az kispestiek, hiszen október 13-án Vámos Miklós, 17-én Pál Feri, 28-án Papp János is tiszteletét teszi a KMO-ban, de lesz még Sulibörze, Kolompos koncert, Gépész filmklub, és elindulnak a könnyűzenei rendhagyó órák fiataloknak, továbbá az ingyenes Müpa-vetítések is.

November 10-én a KMO színpadán lép fel Görög Ibolya, 26-án pedig – a sokak által várt – Zorán koncertre kerül sor, melyre minden jegy elkelt. A börzék kedvelőinek sem kell csalódnia, hiszen 8-án Nemzetközi Rovarbörzén, 14-én Ásvány- és ékszerbörzén vehetnek részt a látogatók. A színház szerelmeseire is gondolt a KMO, hiszen 15-én az Amíg az asszony alszik című darabot, 29-én Koltai Róbert főszereplésével a Batang felé című előadást láthatják.
 

Valamennyi programról bővebb információt a www.kmo.hu oldalon olvashatnak.
 

--

KMO Művelődési Központ
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!