Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
KÖZLEMÉNY AZ ÁTMENETI ZÁRVA TARTÁSRÓL

A koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében, a Kispesti Operatív Törzs összhangban a Kormány 41/2020. (III.11.) Korm. rendelettel, a kulturális intézmények, köztük a KMO Művelődési Központ és tagintézményeinek átmeneti bezárásáról határozott, mely 2020. március 16-a éjféltől visszavonásig érvényes.

Kedves Közönségünk!

A Kispesti Operatív Törzs összhangban a Kormány 41/2020. (III.11.) Korm. rendelettel, amely az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedéseket tartalmazza továbbá saját hatáskörében – különös tekintettel a kerület lakóinak egészségügyi biztonságára – a KMO Művelődési Központ átmeneti bezárásáról határozott.

Ez vonatkozik a tanfolyamokra, a tornákra, az edzésekre, a klubokra, a művészeti csoportokra is.

Ennek értelmében 2020. március 16-án éjféltől visszavonásig intézményünk minden programja elmarad, minden szolgáltatása szünetel.


A MEGVÁSÁROLT BELÉPŐKRŐL, BEFIZETETT TANFOLYAMI DÍJAKRÓL


Bár a jelen kényszerítő körülmények között (vis maior) a törvény erre nem kötelezi, a KMO Művelődési Központ a véglegesen elmaradó programjaira megvásárolt belépőket visszaváltja, a tanfolyami díjakat később beszámítja.

 Az Akrobatikus Rock and roll tanfolyamukra márciusban befizetett tagdíjak a későbbi foglalkozásokra lesznek érvényesek.

Ha a jegy.hu oldalon online vásárolta meg jegyét, és az előadást véglegesen elmaradónak nyilvánítjuk, a jegy.hu oldal kezelője, az InterTicket Kft. a jegy árát automatikusan visszautalja az Ön számára, a kényelmi díj (értsd: kezelési költség) kivételével.

A kényelmi díj vissza nem térítésének eseteiről az InterTicket Kft. általános szerződési feltételei X. fejezetének 14. pontja rendelkezik.

Ha az előadást, koncertet, egyéb rendezvényt későbbi időpontban megtartjuk, Önt emailben fogjuk megkérdezni arról, hogy a jegy.hu oldalon megvásárolt belépőt vissza kívánja-e váltani, vagy az új időpontra meghirdetett programon érvényesíti.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel az InterTicket Kft. munkatársai a jegyárak visszautalását – feltételezhetően – csak némi késedelemmel tudják majd teljesíteni.

Sajnos a zárva tartás ideje alatt a személyes jegyvisszaváltásra nem lesz lehetőség, de amint lezajlik a veszélyhelyzet, mindenki hozzájuthat a megváltott jegyek árához.

Kérjük, a továbbiakban is figyeljék híreinket, tájékoztatásainkat!
2020. március 17. és 19. között, 9 és 13 óra között telefonos (282-9752/0112 m) ügyeletet tartunk, ahol a programjainkkal, működésünkkel kapcsolatban tájékozódhatnak!

 

a KMO vezetősége
 

--

KMO Művelődési Központ
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: https://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

 

 

 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!